Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Ples i ritmika za djecake u zagrebu?

čičilolobela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Ples i ritmika za djecake u zagrebu?

Moj malac ima 4 i pol godine i nije dijete koje se nalazi u sportovima sa loptom. To ga ni malo ne interesira i često mi zna reć kako njegovi frendovi u vrtiću koriste svaku priliku kako bi igrali nogomet. On to ne želi. Obožava plivati. A u zadnje vrijeme pokazuje veliki interes za ples, koreografiju i pjevanje. Skida sve moguće reklame sa telke, oponaša likove iz crtića, pleše, skakuće po kući, ni sama ne znam otkud mu svi ti pokreti koje ispoljava.

E sad, tu mi se stvari malo kompliciraju. U vrtiću postoji ritmika ali nju polaze (koliko ja znam) samo curice. Gdje god tražim i kopam, sve je prepuno curica i rozih haljinica. Jel zna netko mjesto gdje se dijete može zabaviti plešući i pjevajući, ispoljavati svoju želju za plesom i koreografijom ali naravno vođen i učen pod strane stručnih osoba, a da nije rezervirano isključivo za cure, već gdje nastavu polaze i dečki???

Hvala na informacijama.......

čičilolobela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

možda nekakva scenska ili dramska radionica u kojima se isprepliće više elemenata tipa pokret, ples, koreografija, imitacija, pjevanje...

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa,da.u dramskoj se uvijek isprepleće više toga nije to samo gluma,pogotovo kod kikića.a glede plesa,uvijek će kod nas biti tako da će biti samo cure i jednom u sto godina dečko.osim možda na tečajevima latino plesova i sl.ostaje ti lado,ili pak klasični balet koji ima posebno mislim za dečke.mada,da se mojem sviđa ritmika,ja bi ga poslala sa curama,baš me briga.mislim,ako njemu nije bed. :/

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U našem vrtiću na ritmiku idu i dečki, doduše malo njih ali idu i super mi je vidjeti kako plešu na završnoj predstavi. Probaj razgovarati sa tetama, ne vidim razlog zašto ne bi i tvoj krenuo ako to želi.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam presretna, jer im je ove godine organiziran folklor u vrtiću. ako u vašem nije, možda imaš neku f.grupu/trupu kvartu

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u ZeKaeM-u idu i dečki
    istina da su jako rijetki
    prije 2 godine je s V u grupu išao jedan dječak, ali je prešao na klasični balet
    nazovi pa pitaj
    u dramsku, bar u ZeKaeM-u primaju samo školsku djecu, na ples idu od 4 na dalje

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Osobno mislim da je folklor super i namjeravam malca uskoro upisati.
    Zašto je super?:
    - nauče plesati sve vrste plesova (oni uče i standardne)
    - velik broj prijatelja (a za dečke puno prijateljica 8) )
    - česta gostovanja i time lijepa putovanja i druženja.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čičilolobela

pisanje VELIKIM SLOVIMA se smatra vikanjem u ovom internetskom svijetu, a takodjer i brdo upitnika, tako da pls ubuduce malo smanji vikanje kod nazivanja tema ovu sam editirala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •