-
Ples i ritmika za djecake u zagrebu?
Moj malac ima 4 i pol godine i nije dijete koje se nalazi u sportovima sa loptom. To ga ni malo ne interesira i često mi zna reć kako njegovi frendovi u vrtiću koriste svaku priliku kako bi igrali nogomet. On to ne želi. Obožava plivati. A u zadnje vrijeme pokazuje veliki interes za ples, koreografiju i pjevanje. Skida sve moguće reklame sa telke, oponaša likove iz crtića, pleše, skakuće po kući, ni sama ne znam otkud mu svi ti pokreti koje ispoljava.
E sad, tu mi se stvari malo kompliciraju. U vrtiću postoji ritmika ali nju polaze (koliko ja znam) samo curice. Gdje god tražim i kopam, sve je prepuno curica i rozih haljinica. Jel zna netko mjesto gdje se dijete može zabaviti plešući i pjevajući, ispoljavati svoju želju za plesom i koreografijom ali naravno vođen i učen pod strane stručnih osoba, a da nije rezervirano isključivo za cure, već gdje nastavu polaze i dečki???
Hvala na informacijama.......
-
možda nekakva scenska ili dramska radionica u kojima se isprepliće više elemenata tipa pokret, ples, koreografija, imitacija, pjevanje...
-
pa,da.u dramskoj se uvijek isprepleće više toga nije to samo gluma,pogotovo kod kikića.a glede plesa,uvijek će kod nas biti tako da će biti samo cure i jednom u sto godina dečko.osim možda na tečajevima latino plesova i sl.ostaje ti lado,ili pak klasični balet koji ima posebno mislim za dečke.mada,da se mojem sviđa ritmika,ja bi ga poslala sa curama,baš me briga.mislim,ako njemu nije bed. :/
-
U našem vrtiću na ritmiku idu i dečki, doduše malo njih ali idu i super mi je vidjeti kako plešu na završnoj predstavi. Probaj razgovarati sa tetama, ne vidim razlog zašto ne bi i tvoj krenuo ako to želi.
-
Osoblje foruma
ja sam presretna, jer im je ove godine organiziran folklor u vrtiću. ako u vašem nije, možda imaš neku f.grupu/trupu kvartu
-
u ZeKaeM-u idu i dečki
istina da su jako rijetki
prije 2 godine je s V u grupu išao jedan dječak, ali je prešao na klasični balet
nazovi pa pitaj
u dramsku, bar u ZeKaeM-u primaju samo školsku djecu, na ples idu od 4 na dalje
-
Osobno mislim da je folklor super i namjeravam malca uskoro upisati.
Zašto je super?:
- nauče plesati sve vrste plesova (oni uče i standardne)
- velik broj prijatelja (a za dečke puno prijateljica 8) )
- česta gostovanja i time lijepa putovanja i druženja.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma