Zanima me mame drage da li što vi dajete vašim bebicama za podizanje imuniteta odnosno za imunitet općenito..

nekako si razmišljam, ja odrasla osoba koja se je susrela sa puno bolesti i imam neki izgrađen imunološki sustav pijem i vitamine, i C vitamin sa vremenskim opuštanjem i jedam zdravo...

A jedna bebica cca 5 mjeseci... koja nije dojena - sva ova AD meni se čine kao obični kvasci za debljanje....

I bila ja tako dod dr. Zime koji mi je preporučio:

1. INFANT CARE od Twinlaba, za dojenčad
2. zatim liniju Child Life
3. kada krene u vrtić ako ju neću cijepiti Prenevarom da kupim pripravak za imunitet koji se zove BRONCHO - WAKSUM od Nycomed-a ,to nije klasični pripravak za imunitet jer ne sadrži vitamine minerale i slično nego sadrži u sebi bakterije i virus(kasnije ću reći koje) koje nisu sposobne(jer je tako napravljeno u labosu) izazvati bolest od uzimanja tog pripravka ali su sposobne stvoriti imnitet(na koliko dugo mi ne piše) od tih bakterija i virusa koji su u tom pripravku a to su virus hemofilus influence koji je zadužen za prehlade i gripu onda bakterije: diplococcus pneumonie,klebsiela pneumonie i ozaenae,stafilococcus aureus(zlatni stafilokok koji je najčešći među bolničkim infekcijama i koji je jako gadan),streptococcus pyogenes i viridans,neisseria catarrhalis

uglavnom sve te tu nabrojane bakterije najčešći su uzročnici infekcija gornjih i donjih dišnih puteva,znači nosa,bronha,pluća,....

taj prpiravak ne postoji kod nas,nego ga jedino ljekarna na dolcu naručuje izvana ,košta 150 kn doza za tri mjeseca,daju se deset dana jednom mjesecu i tako tri mjeseca

postoji za dojenčad,djecu i odrasle

mame, da li vi što malim bebicama dajete za imunitet :?