-
Nikako ni jedna od vas da spomene da li joj se bebino udaranje i micanje smanjilo poslije nekog odprilike 32 tj. Ja sam danas usla u 36 tj. i mogu reci da su sadasnji bebicini udarci (prije bih rekla protezanja) potpuno drugaciji od onih jakih i ostrih te ucestalih udaraca od recimo 23-32tj . Isto tako mi se desava da je beba aktivna u protezanju nekoliko dana i tada stalno ne moram obracati paznju na njena istezanja, a recimo preodje dva - tri dana (kao sad)i osjetim je samo nekoliko puta dnevno.
Obicno predvecer je najaktivnija. :shock:
Na nekim linkovima sam nasla da se smanjuju bebini pokreti poslije 32 tj. jer je beba narasla i nema vise onako mjesta da pravi piruete kao sto je prije imala.
Isto tako mi se desava da ne mogu da odgonetnem da li se radi o bh kontrakcijama (stezanje maternice) ili se to beba mice. iduce sedmice imam pregled kod ljekara pa cu se morati posavjetovati za to micanje bebe, a i moj dok ce mi morati bolje objsaniti te bh kontrakcije kako se kojim slucajem ne bih porodila kod kuce misleci- ma to je moja bebica se razigrala :D :D :D
termin 7.3.2004- mala curica
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma