budući da na gmailu imam nekoliko accounta, otvorila sam istovremeno dva i sad se sve zblesiralo, ne mogu uoće doći ni do jednoga.
pomagajte drugovi...
(molim upute za dummies)
budući da na gmailu imam nekoliko accounta, otvorila sam istovremeno dva i sad se sve zblesiralo, ne mogu uoće doći ni do jednoga.
pomagajte drugovi...
(molim upute za dummies)
odeš na drugi komp i otvoriš normalno account koji trebaš.(to ja učinim kad zblesiram komp, gmail i sebe samu
).
je, to sam napravila na dva (prvi put nisam skužila što me pogodilo)
i sad imam još ovaj, ali ne mogu stalno napikavatu stickove i prenositi fileove
trebam gmail na sva tri
rekla sam da mi trebaju upute ZA dummies, a ne OD dummies kao što sam ja![]()
obriši sve cookies i sl. pa se probaj logirati na jedan account.
ha, ko zna - zna!![]()
viš, sankovićka... samo to treba napraviti, a ne uteći od računala!
na laptpu je uspjelo, na stolnom nije :?
postoji način za otvaranje dva accounta istovremeno ali za to treba napraviti neke preinake na browseru (konkretno znam za firefox)
btw, meni je ipak jednostavnije konfigurirati da mi se svi silni accounti slijevaju u outlook. tko bi skakutao vamo-tamo kroz prozorčiće...
Otvori razlicite browsere - recimo Chrome, Mozillu i IE i u svakom lepo otvori po jedan account, i sve ce da radi.
to nije elegantno![]()
bolje je u firefox staviti add-on "IE tab" i onda otvoriš novi tab, prebaciš ga klikom u IE mode i u svakom tabu imaš jedan account
ivy, onda ne koristiš fancy pozadine gmail-a i tasks funkciju itd. itd.
a da ne govorim kad se to još sve integrira s waveom
točno, uglavnom ih ne koristim. ali ako želim, odem u gmail i to učinim. stvar je u tome da imam popriličan broj email accounta osim gmaila, a uz to još hrpu prozora i tabova.
iočjju fioksjisgfhoam da laeičlj!!! okabnhdodjać hepjfdčpa dkopaurla iju!
pakdhfći kshgfod lčsienašpanhd dlopajenčajd.![]()
Aaahaaaa! Kako vi meni, tako i ja vama! Sad lijepo skužite što sam vam napisala.![]()
Ok, onda za treci account neka otvori chrome, ipakdaddycool prvotno napisa
![]()
Xmamma san prvotno napisa
i još
nkfcer ghruighd kl cmsčd nkg kgkgićf vnkigh, nikfh... jikfzogzgi, cndfzhrioz jgf
chrome ima zgodnu opciju incognito prozora, njome se služim za više gmail accounta
kao da mi jedan nije dosta![]()
molim korisnice da ne offtopičare![]()
baš sam to ja vama došla napisati; molila sam pomoć, a gle što sam dobila. vanity fair!daddycool prvotno napisa
Apri, je li tebi jasno sta da uradis?
Ja mislim da je najjednostavnije ovako kako sam ja napisala, da ne idemo u pluginove i napredne funkcije pretrazivaca.
Jednostavno Internet Explorer za jedan account, Mozilla za drugi, Chrome za treci.
Ako nemas neki od tih pretrazivaca, skini ga s neta.
ma jasno mi je.
samo, sada na oba laptopa sve dobro funkcionira, a na stolnom računalu ne mogu ništa osim rode koja je početna stranica pa preko nje dođem na forum.
nijedan pretraživač ne mogu startati, ništa...