Kopirano s drugog topika jer zaslužuje posebnu temu.
Fidji

Ne znam da li sam off topic, ali da ne otvaram novu temu pa ću tu.

Dakle ja i mužić planiramo izgurati još ljeto suzdržavajući se (teen metodama) da ne ostanem trudna. To bi značilo da ćemo paziti, ali bez ijednog kont. sredstva, a od ljeta gas u proizvodnju brace ili seke za našu Larisu.
Svašta mi prolazi glavom i sad sam sva u leptirićima i cvjetićima kao da sam već trudna.
Muči me činjenica što bih voljela roditi kod kuće, ali prvi porod bio mi je na carski i to pred god. dana.
Kad sam to spomenula mami višoj med. sestri. Mislim poludila je. Da šta sam ja načisto skrenula, i da li znam kolike su mi šanse za carski opet. Kući bez opreme i mogućnosti za hitnoću........
Sad me zanima kako da odlučim najbolje, ali još jedan porod od 16 sati na stolu sa 2 dripa, izderavanje babica, natrčavanje i skakanje doka po mojem trbuhu, reflektor kao na Wembleyu uprt u oči, CTG koji nabija ... itd...
Voljela bih ovaj put neku intimnu atmosferu pa ima li koja cura neki pametni savjet koji proizlazi iz iskustva. Naravno informirat ću se o svemu i kod doca, ali na klasičan porod mi se još i sad kad se sjetim naježe dlake na rukama. (mislim nije da ih imam, tko jkoš ima dlake )