Citiraj MGrubi prvotno napisa
Lili75

moja poznanica je dala 500€ dotičnom da bude na njenom porodu
unaprid jer je takav uvjet
on se nije niti pojavio
McGrubi, baš dat unaprijed pa nisam valjda s kruške pala
A da sam na mjestu tvoje frendice, ne da bi mi ih morao vratiti nego bi požalio što se sa mnom spetljao, vjeruj mi na riječ?! Fakat mi je žao tvoje frendice, frajer je stvarno id..t :shock: , a što drugo reći ???

Gle najradije ne bih ni ja davala, ali nažalost to će ovisit o situaciji. Moram ću procijenit i pouzdat se u svoju intuiciju, ali stvarno ne bih htjela da mi neki intervencijama sklon doktor napravi od poroda traumu, jer želim da mi porod bude i ostane "čarobno" iskustvo.

Ja sam osobno imala nekih problema u T. (neću navodit točno što nije ni bitno), dotični doktor koji radi u jednoj od naših poznatih bolnica nakon što mi je privremeno sanirao moj problem, naručio me u trudn.ambulantu u toj bolnici za 2 tj., međutim kad sam došla na kontrolu njega uopće nije bilo taj dan (a to je njegov dan u ambulanti), ne trebam ni spominjat da me je sestra na šalteru potiho uputila da odem taj isti dan popodne kod njega privatno. Ja sam to napravila jer nisam imala izbora, radi se o specifičnom problemu i jedini je dr. u Hrvatskoj koji je vrstan i maltene jedini stručnjak za tu problematiku, a i situacija je bila vrlo ozbiljna da ja nisam smjela ništa riskirat ( k tome smo bebu čekali duge 3 god.).

Opet bih isto ponovila, uvjerena sam svaka od vas (tko kaže da ne bi, nije iskren) ,ali nije li to isto zapravo korupcija i mito, prisilit me da odem kod njega privatno Sve je to otužno, ali bitno da smo sad beba i ja dobro, doduše na terapiji do poroda. Ta mi se bolnica zamjerila i u njoj ne namjeravam rodit.

Slažem se s icyoh ne daj Bože tek da se radi o životu i smrti nas i naših bližnjih, ma dala bih sve što mogu, a ne bih u toj situaciji razmišljala o mom podupiranju takvog sustava, tko kaže drugačije, kako reče icyoh, taj se licemjerno pretvara.