Svatko tko je dao bilo što djelatnicima na SD je izravno ugrozio moje dijete!!!!

Meni nije niti na kraju pameti bilo da nešto nosim nakon što mi je J završio na neonatologiji i čekao hitnu promjenu krvi dok su mi doktorica i sestre stalno upadale u sobu, mahale nekakvim papirima i govorile kako ne znaju što se s njim događa i kako to nije uobičajeno i sl izjave. Ja sam bila apsolutno izbezumljena i nije mi palo na pamet da pokušavaju nešto izžicati.

Tek mi je poslije objašnjeno da tako izgleda žicanje.... jer otkako je dr. Šimić optužen, nitko izravno ne traži.

Sad opet čekam porod i ako se slična situacija ponovi, neću ništa nuditi, nego ću pozvati policiju pa nek njima objasne zašto su izgubili nalaz, zašto troše vrijeme na objašnjavanje meni koliko sam kriva za djetetovo stanje umjesto da budu uz dijete i da mu omoguće terapiju koju treba.
Gubili su vrijeme, a, po riječima doktorice, kritično se približavao trenutak kad bi J trebao biti prebačen u drugu bolnicu radi dodatnog operativnog zahvata pod općom anestezijom.

Svaka čokolada je mito!!! Meni na posao nitko ne nosi nikakve poklone.
Sami sebi jamu kopate s tim darovima jer vam može doći trenutak kad će se raditi o glavi, a nećete imati ili nećete skužiti da vas žicaju!!!!
I znam za puno slučajeva kad su ljudi platili, a dobili su goru uslugu nego da su išli legalno.