Mene nije briga da je sto puta ilegalno. Ja mislim da treba biti legalno, i da je to što je ilegalno loše i pogrešno. Meni bi bilo normalno da žena ako hoće nazove svog doktora (bilo kojeg, ne mora raditi u bolnici) i da joj on dođe na porod. I normalno da to treba platiti (osiguranje, iz svog džepa, bilo kako), Onako kako doktoru Hakstablu u Cosby showu zazvoni telefon pa on kaže - opa, gospođa ta i ta rađa i odjuri. I uopće me nije briga za austrijske babice, niti mi je želja stavljati ta dva stila poroda jedan kontra drugoga, samo su mi te babice poslužile kao primjer (kad su već spomenute) toga da činjenica da nešto nije posve po zakonu neće spriječiti ženu da postupi kako želi kad se radi o njenom porodu (jer plaćanje ilegalne usluge sasvim sigurno nije legalno).
Ja sam imala užasno kompliciranu trudnoću i prijetila mi je hospitalizacija od prvog dana - i, DA, značilo mi je nešto, i davalo mi je sigurnost to što sa imala 'svojeg' doktora u bolnici, što je postojao netko tko me znao i tko je poznavao moj slučaj, i, DA, htjela sam da mi taj čovjek bude na porodu, ma kakav porod bio. I bila sam to spremna platiti.
(druga stvar što su se svi moji planovi pokazali kao puste tlapnje

)