-
a ne znam što da kažem pametno na ovu temu...
Ideologija, stav i karakter forumaša koji zastupaju tezu - ništa platiti - ja duboko poštujem i takvim se ljudima iz dubine duše divim.
Oni su po mom sudu oličenje principa, ponosa te svega što ja nažalost u ovoj situaciji i temi - nisam.
Kod mene je drugačiji slučaj, toliko sam ispatila sa prvom trudnoćom i porodom.. da su se u mom tugovanju i granice morala pomaknule...
Pomaknulo mi se je i princip percepcije same mitologije kao i način njezinog opstanka.
Ako će tih 500 Eura ili 1000 Eura biti moj psihički mir i moja (nazovimo) potrebitija skrb...ma dati ću mu i to... ali neka bude sve dobro odrađeno, napravljeno...
Jadno je da ja kao pravnik tako razmišljam i sramim se ovoga što pišem ali kažem..nakon moje tragedije sa prvom bebicom..totalno su se stavovi i principi pomaknuli..
Postadoh svjesna da živim u zemlji gdje živim, da nije stvar u meni da li ću ja dati novac i tjerati neki princip..jer ako neću ja, dati će neka druga i opet se začarani krug nastavlja vrtjeti..
A roditelj kao roditelj svaki je isti... štediš, mučiš se .. i odista bi sve napravio samo da sve prođe onako kako bi trebalo proći
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma