-
platiti da ti na porodu bude osoba koju su vidio barem jednom u životu prije toga, i imaš barem nekakvo povjerenje, i prije toga si imao mogućnost barem se pokušati nešto dogovoriti ... ja mislim da žene plaćaju da im bude netko u koga imaju barem trunku povjerenje, a ne neka persona koja se ne udostoji niti predstaviti ... dobro ako uopće skužiš je li babica i doktorica, a ako se predstvai onda misliš da imaš sreće.
Jasno mi je zakaj i kaj žene plaćaju. To je samo dokaz očajnog stanja u našim rodilištima, a i na nekim drugim odjelima je isto.
Mislim kad ideš vaditi zub znaš koji zubar će biti, pa ako ti se ne sviđa, gutneš tabletu i ideš drugom drugi dan. A za pordo nemaš pojma. Očaj i jad u našoj ginekologiji.
osjećaš se valjda kao da je došao neki prolaznik direktno sa ceste, možda i jeste kakav praktikant i gura ti ruke u međunožje.
Nisam platila, ali da je jedna rečenica dr. Š. bila moža upućena u toj namjeri, skužila sam tek poslije (koja sam ja eto naivka); "i ja bih te informacije dijelila za 500kn, nije vam to uopće bitno gdje je pupčana vrpca" - ja mislila da je to šala, uredno se obukla i izašla van. Pitala sam je inače da li se na color dopleru vidi da je pupčana vrpca oko vrata, i da je to kolegica platila privatno 500kn :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma