-
Susrela sam se s korupcijom dok smo radili na prvoj trudnoći. Doktor je tražio unaprijed novac za to što me naručivao preko vikenda da mi "kao prati folikule" i najavi kad je trenutak za oplodnju. Inače, prepisao mi je injekcije za stimulaciju ovulacije, bez ikakvog konkretnog povoda (rekao PCO, ali to je totalno pogrešna dijagnoza, dok spermiogram nije ni spominjao), a MM i ja ko dva magarca nasjeli. Otvoreno je tražio novac,
ali MM je rekao da ćemo mu se odužiti nakon što se trudnoća ostvari, ali do toga nije došlo, pa je doktorić "bespotrebno" dolazio vikendom u bolnicu "samo radi mene" i to nam je ne jednom naglasio. Od tada se grozim Petrove bolnice i zaobilazim je u širokom luku. Ako nekoga zanima o kojem se dr.-u radi, rado ću odgovoriti na PP, jer se grozim od pomisli da i dalje "mesari" i iskorištava mlade nadobudne parove na tako odvratan način.
Obratila sam se s našim "problemom" na Sv. Duh i u kratkom vremenu ostala trudna prirodno- bez stimulacije i bez podmićivanja. Rodila sam uz epiduralnu anasteziju, za što također nisam ništa platila, a i bila u sobi s TV-om, također besplatno. Strašno mi je kad čujem da se za takve stvari plaćaju basnoslovne cifre, a sve to mi ionako pošteno plaćamo preko zdr. osiguranja i sve je to naše pravo.
Hvala Rodama koje se bore za to!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma