Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Doktor Majnarić

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Doktor Majnarić

Postavila sam pitanje na "privatne poliklinike", ali nije nitko odgovorio, trebala sam da bude uočljivije otvoriti posebnu temu pa evo. Zvala u Pronatal, kažu da više ne radi kod njih i da ne znaju broj moba niti gdje sad radi. Svakako bih htjela, ako je moguće, kod dr. Majnarića. Savjestan, stručan, komunikativan, pun razumijevanja. Tako sam ga barem ja doživjela. Ako netko zna za kontakt ili ima informaciju gdje radi, molim da podijeli sa mnom.
    Puno hvala!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koliko sam čula negdje je u Primorskoj ulici. Najbolje ti je poslati pp Smedjoj: nick Smedja, ona je vodila trudnoču kod njega i isto je imala samo najbolje riječi za njega.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dr Majnarić sada ima vlastitu ordinaciju

adresa: Primorska 25 (iza Klaićeve bolnice), prizemlje desno

tel: 37 64175

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

on je jedan predivan doktor...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, puno hvala!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nema problema, drago mi je kad nekomu mogu pomoći

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

predivan lijecnik, svaka preporuka

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nedavno se 'preselio'
    divan lijecnik, human i razuman
    nije mi vodio trudnocu, vec ju je kontrolirao

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

bila sam kod puno ginekologa; razvikanih i manje razvikanih...

ali, otkako sam došla kod dr. Majnarića (dok je još radio u Poliklinici "Profozić"), najradije bih kod njega i zube popravljala.
    nikada nisam upoznala liječnika koji je uvijek dobro raspoložen, kod kojega se uvijek čini da raspolaže svim vremenom ovoga svijeta, kao da sam jedina pacijentica ne u tom danu, nego i u tjednu...
    nikada kod njega ne ostanem manje od 45, većinom u razgovoru.

toliko poštovanje i uvažavanje stvarno se rijetko sreće, čak i ako su se moje želje ponekad možda i kosile sa njegovom liječničkom opreznošću.

zahvalna sam mu što me "nagovorio" na drugu trudnoću, što je nije "vodio" nego bio dostupan na mailu i mobitelu za sva moja pitanja...

svaka preporuka!

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

koliko dođe pregled kod njega, i koliko se čeka na pregled?
    moj gin je na godišnjem, a muči me neka upala, a zamjena mog gina mi baš ne odgovara, pa bi radije otišla kod nekoga dobroga, a vidim da ste s ovim dr. svi zadovoljni.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    bila sam kod puno ginekologa; razvikanih i manje razvikanih...

ali, otkako sam došla kod dr. Majnarića (dok je još radio u Poliklinici "Profozić"), najradije bih kod njega i zube popravljala.
    nikada nisam upoznala liječnika koji je uvijek dobro raspoložen, kod kojega se uvijek čini da raspolaže svim vremenom ovoga svijeta, kao da sam jedina pacijentica ne u tom danu, nego i u tjednu...
    nikada kod njega ne ostanem manje od 45, većinom u razgovoru.

zahvalna sam mu što me "nagovorio" na drugu trudnoću, što je nije "vodio" nego bio dostupan na mailu i mobitelu za sva moja pitanja...

svaka preporuka!

Potpisujem svako slovo ovog posta....godinama sam već kod dr. Majnarića....jednom rječju fantastičan...sestra Marina također....Uvijek su raspoloženi, kod njih se čovjek doista osječa čovjekom....Sada vodi moju prvu trudnoću nakon dva spontana...koja su se dogodila dok sam bila kod državnih doktora...i evo me dogurala sam do 30 tjedna trudnoće...a od početka su komplikacije...doista mu vjerujem u potpunosti...
    toliko poštovanje i uvažavanje stvarno se rijetko sreće, čak i ako su se moje želje ponekad možda i kosile sa njegovom liječničkom opreznošću.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •