Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Večernja nervoza, skok u razvoju - luda sam!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Večernja nervoza, skok u razvoju - luda sam!

Naša Lena je 8 tjedana stara i zadnja dva dana borimo se oko večernjeg hranjenja.
    Prošli tjedan je htjela jesti svakih sat-sat i pol, pa se opet vratila na 2-3 sata a jučer i danas kao da joj je dosta ako jede svakih 3-4 sata. Situacija se pogoršava navečer. Počne jesti pa se odmah naguta zraka i udri u plač. Podignem ju, ona se podrigne i opet plač koji je nemoguće smiriti. Kad se smiri opet pokušamo jesti i opet ista stvar. I tako se vrtimo u krug. Ona umorna, pospana i gladna ali svejedno neće jesti.
    Sinoć smo se tako gnjavili do 23.00 kad je zaspala na meni nekih pola sata i poslije je jela kao da ništa nije bilo. (Zadnje pošteno hranjenje je bilo u 17.00 i dva neuspjela pokušaja u 19.00 i 21.00 kad je povukla svega par puta i počela plakati).
    Preko dana sve super. Ne znam da li je to nervoza predvečer ili što.
    Inače super napreduje, preko dana je veselo dijete.
    Imate li kakav savjet?

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

savjet nazalost nikakav...jedino utjehu da je i marko bio takav u nekoj fazi...poceo bi cikit i ludilo, pljuvanje cike, pa opet trazi i sve u krug...dok se sam od sebe ne smiri i zaspi. puno puta sam plakala od nemoci i neznanja sta da napravim, ali eto on je uvijek jako puno cicao po noci pa ako bi se desila takva vecer on bi si to nadoknadio sta se same hrane tice ali taj osjecaj...uzas...uvijek sam mislila da nesto krivo radim.
    valjda ce ti neko znat dat savjet.
    sretno

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj savjet je samo da izdrzite. Sjecam se tih faza, i kad bih unatrag gledala prepoznala bih znakove skoka u razvoju. Al mi to nikad ne bi palo na pamet tijekom tog samog teskog perioda, kolkogod puta da sam prosla kroz njega sa oboje klinaca. Zasto, nemam pojma, al nakon nekoliko dana situacija bi se skroz smirila.

Al da su me te lude veceri izludivale, to definitivno.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Re: Večernja nervoza, skok u razvoju - luda sam!

Citiraj Trudnica Natasa prvotno napisa
    Inače super napreduje, preko dana je veselo dijete.
    I to ti je najbolji pokazatelj da je sve OK. Pogledaj da li možda privlači nogice k trbuhu kad navečer plače. Možda su to grčići ili vjetrovi.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala cure.
    Nervoza počinje nakon što se počnemo oblačiti poslije kupanja...
    Sinoć opet ista stvar - zadnje hranjenje u 15.00 a slijedeće tek u 20.00 uz puno muke.
    Tu i tamo privlači nogice k sebi, kao da ju uhvate grčevi a onda opet začori (naravno, nekome na ramenu). Vjetrovi nas muče ujutro...
    Puno pomaže kad vidim da se to i drugima događalo-već sam mislila da radimo nešto krivo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •