6.12. dva koncerta Zg mališana a 13.12. Klinci s Ribnjaka. Mi smo već kupili kartu, 80 kn, opasno brzo idu.
6.12. dva koncerta Zg mališana a 13.12. Klinci s Ribnjaka. Mi smo već kupili kartu, 80 kn, opasno brzo idu.
A 22.11. također u Lisinskom, u 17.00. sati, festival dječje glazbe. Karta 50 kn. Mi idemo na to!
Mi ne idemo nigdje radi gripe. Frendica trudna 9 tjedana dobila svinjsku gripu na koncertu Massive attacka.
Ne moraš po gripu (bilo koju) na koncert, možeš ju dobiti i u kvartovskom dućanu.![]()
Mi idemo na Mališane.
Naravno, znam. Ali M ne ide u vrtić, trenutno se družimo samo sa djecom koja ne idu u vrtić i ne idemo po dućanima niti zatvorenim prostorima. Možemo joj i mi prenijeti, ali čim dođem doma perem ruke i ispirem nos Sterimarom.
Jel se moraju kupiti dvije karte ili može djete u krolp?ula prvotno napisa
mi idemo na klince s ribnjaka jer nam frendica pjeva s njima
uzeli smo 3 karte za nas 4 (marge će biti u krilu)
mi kupili dvije karte,a ide nas četverodomy prvotno napisa
mislim da ptičice neće sjediti nego plesati![]()
Ma naravno, ali stvar je u tome da se izbjegava "rizicno" ponasanje.TeFil prvotno napisa
Vece su sanse da se nesto pokupi na koncertu gdje u zatvorenom prostoru boravi istovremeno 2000 ljudi, nego u kvartovskom ducanu gdje uđe tijekom dana 100 ljudi.
Moze te auto zgaziti i na pjesackom, manje su sanse ako prelazis na zeleno, a puno vece ako ides na crveno.
Mi ne idemo, a ne idem niti u vrtic zadnja 3 tjedna.
Ajme koji tipfeleri krolp-kriloMIJA 32 prvotno napisa
Znači može tako.
Jel dođe na kraju SV. Nikola?
I mi smo kupili 2 karte za nas četvero. I prošle godine isto tako i nije bilo nikakve frke.
I nije nas strah gripe!![]()
Prošle godine je Fiona pjevala, a ove godine nećemo biti ni u publici.![]()
Svima koji idu želim dobar provod.![]()
znači ako idem ja sa svojom djevojčicom mogu kupiti 1 kartu? neće me nitko zezati radi toga?
ne, provjereno nekoliko putaanima prvotno napisa
prošle godine sam obje curke ufurala na samo jednu kartu, ionako su one plesale naprijed
ispalo je malo dvosmisleno, moj odgovor je na tvoje drugo pitanjemamaduda prvotno napisa
![]()
Dakle, za curetak od godinu i par mjeseci koja voli čagicu i društvo -
jesu bolji Klinci ili Mališani??? Ajd iskusne mame, jel na tim koncertima bilo tak malih kikača???
Mališani su meni puno veseliji, moja curka se uvijek na njih otkačila i plesala, a Klinci su onak "otmjeni" zbor, njih još uvijek ne doživljava previše. Tak je bar naš dojam zadnjih par godina.
Potpisujem,
I nama su Zagrebački mališani trenutno više interesantnijijer mislim da su više za manje klince... kada malo narastemo onda će nas više mučiti ljubavni jadi o kojima pjevaju Klinci...
![]()