Jelka ne odustaje![]()
Ne mogu vjerovati da su tako neozbiljni i spori![]()
epilog moje potrage za M&S bodijima, možda nekome pomogne: kupila sam paket od 5 bodija u turbo limaču, 130kn, dobar kroj, ok dizajn. konačno imamo bodije odgovarajuće veličine. M&S!
a jesam tuka![]()
![]()
sada sam procitala sa "razunmjevanjem" i shvatila
![]()
Ja sam kupila prije 5 godina (kad nam je zadnji put trebalo) 2 Coconut bodija i ne bih više. Skupili su se jako (pogotovo u dužini, u širini skoro ništa) i sad kad ih gledam, veličina 62 odgovara 56 od nekog drugog proizvođača.
Napominjem, to je moje staro iskustvo, možda su sada bolje kvalitete.
Da ne ispadne da smo skrenuli s teme, ima li kakvih novosti u naručivanju M&S?
LM, prije pet godina TL (coconut, bearfoot, svejedno) nije ništa valjao, katastrofa od krojeva i kvalitete pamuka. probala i odustala.
sad su puno bolji, može se pronaći sasvim pristojnih stvari. recimo, starijem kupujem hlače (platnene, traperice, samterice), bolje su nego u npr. prenatalu i kroj mu super odgovara. majice se pak ne isplate, u benettonu nađem daleko bolje po skoro istoj cijeni.
malenome kupim hlačice, trenirke, pamučne majice... on ionako sve preraste za 2-3 mjeseca i još ništa nisam požalila. bodije sam prvi put isprobala prošlo ljeto i uvjerila se da su dobri.
Ivy, super da znam, cijene su prihvatljive, a i onako će nam trebati....ms. ivy prvotno napisa
![]()
vidjet ćeš... drugo dijete ćeš oblačiti isključivo u TL-u, i to na rasprodaji.![]()
![]()
joj, ne znam
ja sam nedavno prvi (i zadnji) put kupila coconut bodiće
u vel 92 nije stao sa 80 cm :shock:
i rasteglo se u širinu, napravile se rupe kraj drukera, fleke se ne daju skinuti :/
Našla sam ja još i bolje mjesto.ms. ivy prvotno napisa
Emporium... kupila jučer kombinezoniće po 30-50 kn. Navodno će i širiti dućan....
curke ja doma imam hrpu robice koje mom malom neću nikad obući![]()
zaključila sam da sve kaj ide bebi prek glave nema šanse da mu obučem!
toliko protestira i opire se da smo mm i ja zaključili da sigurno kad naraste neće tjerati modu već biti praktičan![]()
i skužila sam sistem oblačenja koji nam paše
body dugih rukavića, čarapice i hlačice (eventualno gegice). i to je to.
sve majičice i ostale gluposti koje sam pokupovala kupila sam uzalud.
a šta mogu, prva mi je beba![]()
Možda ga i prođe za koji tjedan/mjesec.argentina prvotno napisa
Bebeki stalno mijenjaju navike. (Znam po svome.) A ovu robicu koju niste iskoristili, stignete čuvati za drugo dijete...
![]()
Gledam M&S shop online. Evo, Hrvatska je na popisu zemalja gdje je poštarina 15 funti. Jedno vrijeme nisam ju vidjela na popisu, već samo BiH. Gore smo već o tom pisale. Zanima me jel netko u zadnje vrijeme naručivao od njih? Što je s carinom, kak se ona obračunava?
koliko je meni jedna curka objasnila, ipak ne možeš naručiti... sad više ne znam detalje, ali pročitaj si tamo na stranici u objašnjenjima
E da, što se carine tiče, možeš kupiti do 160 kn bez carine ako je dostava poštom. Nažalost, onih 1000 kn bez carine se odnosi samo na putnički promet.
Pročitaj više na stranici od carine.