Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 70 od 70

Tema: Marks and Spancer-dječji dio

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jelka ne odustaje

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne mogu vjerovati da su tako neozbiljni i spori

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

epilog moje potrage za M&S bodijima, možda nekome pomogne: kupila sam paket od 5 bodija u turbo limaču, 130kn, dobar kroj, ok dizajn. konačno imamo bodije odgovarajuće veličine. M&S !

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u turbo limacu?

kojem?

nisam znala da oni drze MS!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma ne M&S nego njihovih, coconut bodija.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a jesam tuka

sada sam procitala sa "razunmjevanjem" i shvatila

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam kupila prije 5 godina (kad nam je zadnji put trebalo ) 2 Coconut bodija i ne bih više. Skupili su se jako (pogotovo u dužini, u širini skoro ništa) i sad kad ih gledam, veličina 62 odgovara 56 od nekog drugog proizvođača.
    Napominjem, to je moje staro iskustvo, možda su sada bolje kvalitete.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da ne ispadne da smo skrenuli s teme, ima li kakvih novosti u naručivanju M&S?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

LM, prije pet godina TL (coconut, bearfoot, svejedno) nije ništa valjao, katastrofa od krojeva i kvalitete pamuka. probala i odustala.

sad su puno bolji, može se pronaći sasvim pristojnih stvari. recimo, starijem kupujem hlače (platnene, traperice, samterice), bolje su nego u npr. prenatalu i kroj mu super odgovara. majice se pak ne isplate, u benettonu nađem daleko bolje po skoro istoj cijeni.

malenome kupim hlačice, trenirke, pamučne majice... on ionako sve preraste za 2-3 mjeseca i još ništa nisam požalila. bodije sam prvi put isprobala prošlo ljeto i uvjerila se da su dobri.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    LM, prije pet godina TL (coconut, bearfoot, svejedno) nije ništa valjao, katastrofa od krojeva i kvalitete pamuka. probala i odustala.

sad su puno bolji, može se pronaći sasvim pristojnih stvari. recimo, starijem kupujem hlače (platnene, traperice, samterice), bolje su nego u npr. prenatalu i kroj mu super odgovara. majice se pak ne isplate, u benettonu nađem daleko bolje po skoro istoj cijeni.

malenome kupim hlačice, trenirke, pamučne majice... on ionako sve preraste za 2-3 mjeseca i još ništa nisam požalila. bodije sam prvi put isprobala prošlo ljeto i uvjerila se da su dobri.
    Ivy, super da znam, cijene su prihvatljive, a i onako će nam trebati....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

vidjet ćeš... drugo dijete ćeš oblačiti isključivo u TL-u, i to na rasprodaji.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

joj, ne znam

ja sam nedavno prvi (i zadnji) put kupila coconut bodiće
    u vel 92 nije stao sa 80 cm :shock:
    i rasteglo se u širinu, napravile se rupe kraj drukera, fleke se ne daju skinuti :/

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    vidjet ćeš... drugo dijete ćeš oblačiti isključivo u TL-u, i to na rasprodaji.
    Našla sam ja još i bolje mjesto. Emporium... kupila jučer kombinezoniće po 30-50 kn. Navodno će i širiti dućan....

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

curke ja doma imam hrpu robice koje mom malom neću nikad obući
    zaključila sam da sve kaj ide bebi prek glave nema šanse da mu obučem!
    toliko protestira i opire se da smo mm i ja zaključili da sigurno kad naraste neće tjerati modu već biti praktičan

i skužila sam sistem oblačenja koji nam paše
    body dugih rukavića, čarapice i hlačice (eventualno gegice). i to je to.
    sve majičice i ostale gluposti koje sam pokupovala kupila sam uzalud.

a šta mogu, prva mi je beba

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj argentina prvotno napisa
    curke ja doma imam hrpu robice koje mom malom neću nikad obući
    zaključila sam da sve kaj ide bebi prek glave nema šanse da mu obučem!
    toliko protestira i opire se da smo mm i ja zaključili da sigurno kad naraste neće tjerati modu već biti praktičan

a šta mogu, prva mi je beba
    Možda ga i prođe za koji tjedan/mjesec. Bebeki stalno mijenjaju navike. (Znam po svome.) A ovu robicu koju niste iskoristili, stignete čuvati za drugo dijete...

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Gledam M&S shop online. Evo, Hrvatska je na popisu zemalja gdje je poštarina 15 funti. Jedno vrijeme nisam ju vidjela na popisu, već samo BiH. Gore smo već o tom pisale. Zanima me jel netko u zadnje vrijeme naručivao od njih? Što je s carinom, kak se ona obračunava?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

koliko je meni jedna curka objasnila, ipak ne možeš naručiti... sad više ne znam detalje, ali pročitaj si tamo na stranici u objašnjenjima

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa Vidi poruku
    Gledam M&S shop online. Evo, Hrvatska je na popisu zemalja gdje je poštarina 15 funti. Jedno vrijeme nisam ju vidjela na popisu, već samo BiH. Gore smo već o tom pisale. Zanima me jel netko u zadnje vrijeme naručivao od njih? Što je s carinom, kak se ona obračunava?
    A poštarina 15 funti mi se čini zbilja ogromna?! Inače je poštarina za pakete cca 3.5 eura, 15 funti poštarine je zbilja čista pljačka ako i šalju u HR.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa Vidi poruku
    A poštarina 15 funti mi se čini zbilja ogromna?! Inače je poštarina za pakete cca 3.5 eura, 15 funti poštarine je zbilja čista pljačka ako i šalju u HR.
    Je, to je prestrašno, mislim ako i budem nešto naručivala da ću to podijeliti s par frendica.
    Inače, na službenim stranicama M&S imaju lijepo kategorije zemalja o visini poštarine. Naravno, Hrvatska je u najskupljoj...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

E da, što se carine tiče, možeš kupiti do 160 kn bez carine ako je dostava poštom. Nažalost, onih 1000 kn bez carine se odnosi samo na putnički promet.
    Pročitaj više na stranici od carine.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •