Results 1 to 12 of 12

Thread: Igraonica u zatvorenom (ZG)

Andro-gen's Avatar

Default Igraonica u zatvorenom (ZG)

Molim za savjet: trebao bih iznimno danas malu (2,5 godina) odvesti u igraonicu na zatvorenom, što bliže centru Zagreba (budući da mi vremenske neprilike ne dozvoljavaju park i otvorene prostore, a doma mi je radilište) i to od 17-20 sati. Navodno su sve u centru Zg zatvorene (!) pa mi ostaju rješenja tipa šoping centri. Rado bih platio nešto konstruktivnije. Molim poruku na PM.
    Google ne zna puno.
    Može li mi netko dati nekakav savjet?
    Trebao bih hitno savjet, jer danas pada kiša i danas mi je doma radilište, danas sam sam s njom, sve danas...

jelena.O's Avatar

mislim da to nije za njega, on bi tam bil s malom kaj ne ?

možda da otiđeš u kakvu knjižnicu, recimo Marin Držić ( je to ta kod Đamije?). ima dječji dio pa dok pregledate par slikolnica, i malo se poigrate i majstori odu.
    Last edited by jelena.O; 01.06.2012 at 14:34.

Lucas's Avatar

ima igraonica u cc1 na žitnjaku.... mislim da djeca do 3 godine moraju biti uz pratnju roditelja tamo.... ispravite me ako griješim.a ima i kino...pa možda pogledati neki crtić ako ima (pojma nemam šta je sad u kinima)

Ako u obzir dolazi otvoreni prostor, uz pretpostavku da nema kiše - na Zrinjevcu je program za klince u sklopu C'est-a is d best. Ima svašta nešto lijepo.

Mima's Avatar

Pored City Centra One ima Habyland igraonica (plaća se).

oka's Avatar

U isto vrijeme

bucka's Avatar

meda's Avatar

i ja predlazem koko, mi cesto tamo odemo kad nam treba cuvanje na sat, dva. ja sam jako zadovoljna.

Jelena, to je knj. medvescak (kod dzamije) i medvescak 2 (u lici medvescak), oni imaju tocno odredeno vrijeme za klince po dobi pa treba vidjet kad su bebe, a kad veca djeca. makar 2,5 moze i pod bebe i pod vecu djecu

kasnim...ali u habylandu je super jer mozes bit s djeteteom na penjalicama, a mozes i samo gledat (imas gdje sjest).

Evo mene zanima isto to! Nismo upali u vrtic pa bi od jeseni dijete vodila u neku igraonicu na dva, tri sata al da ja nisam s njim. Svoju malu sam od druge godine vodila u Koko i bili smo odusevljeni, al smo se sad preselili u SPansko i nisam nasla nista takvog za svog klinca ( u sedmom mj ce napunit 2 god)
    Ima samo Lili Bo igraonica koja cuva utorkom i cetvrtkom od 6 do 7, al nije to to!
    Molim ako netko ima kakav prijedlog. Znaci Spansko i sira okolica. tnx