djevojcicu!![]()
od srca ti cestitam draga! tako me obradovala vijest i veselje koje prsti iz tvoje poruke! veselim se s tobom i tvojim musketirima!![]()
dobro nam dosla djevojcice!![]()
![]()
![]()
:D :D :D :D :D
djevojcicu!![]()
od srca ti cestitam draga! tako me obradovala vijest i veselje koje prsti iz tvoje poruke! veselim se s tobom i tvojim musketirima!![]()
dobro nam dosla djevojcice!![]()
![]()
![]()
:D :D :D :D :D
jeee!!! :D :D :D
čestatam, vertex, tebi i tvojim muškima na maloj djevojčici![]()
čestitam od srca vertexi dobrodošlica maloj curici :D
Od srca čestitam![]()
Jeeeeeeeeej, koje iznenađenje! :D :D :D
Pa nisam niti znala da je trudna... :?
Draga vertex, čestitam odtebi i tvojim dečkima na kćeri i sestri.
Neka bude lijepa, mudra i plemenita na majku.![]()
jeee :D :D :D
koja lijepa vijest :D
čestitam i tebi i cijeloj obitelji :D![]()
Kada smo obradovani nekom viješću, kao što sam bila ja otkako je sinjsko rodilište jučer doživjelo svoj vertex, ikada, onda se ljutimo na riječi jer u malo njih ne stane toliko puno...
Svu sreću i ljubav ovoga svijeta šaljem malenoj djevojčici, najdražoj sestrici, a mami veliki, veliki zagrljaj!![]()
Odčestitam!
Nadam se da je sve bilo kako si željela...
![]()
cestitam od![]()
i nadam se da ce tamara i lovre dobit pojacanje pri kojoj setnji uz more![]()
![]()
Vertex, najnajnajpametnijoj forumasici (i jednoj od najnajnajdrazih) cestitam!
Djevojcici zelim puno srece!
A i D isto cestitam na sestrici!
A i tata valjda zna koliko je sretnik!
ni ja nisam znala da je trudna! kvragu, premalo me ima ovdje!
Čestitam![]()
Vertex, čestitam od srca! :D![]()
![]()
Opa, iznenađenje!
Čestitam![]()
Ajme koja lijepa vijest i iznenađenje!
Čestitam, vertex!
I dobrodošla nam, curice :D
najnajnajnajljepse cestitke!![]()
![]()
i za mene je ovo potpuno iznenadenje.
čestitam! :D
Vertex vas sve pozdravlja i zahvaljuje na lijepim željama, dodaje da uživa sa svojom curicom, a ja ću dodati još malo mjerica:
3960/53
(zato sam pobrisala "malom", ispred curice, jer to je cura i pol!)
Drage moje
A zakaj, prvo tebi pozdrav s Olimpa! Jako je lijepo ovdje, ali samoća zna teško pasti
.
summer, šetnjica obavezno!
piplice, svačije treće dijete me činilo zavidnom (na dobromamjeran "ajme blago joj se " način) ali tvoje tri točkice u 2009. ...uh! Ali ne zadugo
Vama koje niste znale: ništa ne brinite, nisam ni pisala o trudnoći. Ove što znaju, znaju jer sam u međuvremenu ja njih pilala s nekim uslugama (
), jedna je mene pilala (
![]()
), a neke su mislim, jednostavno, ćakulone! Njima isto
.
Vidite da sam sva raspemkežena po broju smajlića, ali kad ću ako ne sad.
Malena se rodila na Damjanov rođendan. Lijepo nas je pustila da u nedjelju proslavimo, da ga u ponedjeljak otpravimo u vrtić sa svime potrebnim za tamošnju proslavu, a onda me pustila da se cijelo jutro mislim je li to to ili ipak ne. Kad je Andrija u dva otišao u školu i muž došao kući (jer kao, nije baš sigurno, al bi moglo biti) naglo je poozbiljila trudove tako da više ne bude dileme. I u 17.45 se rodila, krasna i strašno slična braći. Porod je prošao odlično, bez intervencija, bez ikakvih šavova tako da je oporavak bio lak i brz. Hvala Sinju! Još sam malo i euforična pa mi ne smeta ni što ne spavam baš puno. Tata je bio divan, pravi produžetak našeg malog ženskog tima, moja najbolja doula. A dobro douli dođe blizu dva metra visine, idealno za vješanje oko vrata!
Ovo sam ja kao sad počela pisat jer malena ima običaj vrlo brzo zaspat na siki pa se za koji minut probudit da pojede do kraja, ali vidim da me pušta pa se ja raspisala ponesena rijekom pekmeza više nego što mi je bila namjera...ali neka.
Evo je, javlja se ko mali mačić.
Nema još ime, ali blizu smo.
Idemo papat...
Čestitam :D
Totalno sam se rascmoljila.....čestitam ti,draga,od srca, tu pišulinku!!!