Drage moje
A zakaj , prvo tebi pozdrav s Olimpa! Jako je lijepo ovdje, ali samoća zna teško pasti .
summer, šetnjica obavezno!
piplice, svačije treće dijete me činilo zavidnom (na dobromamjeran "ajme blago joj se " način) ali tvoje tri točkice u 2009. ...uh! Ali ne zadugo
Vama koje niste znale: ništa ne brinite, nisam ni pisala o trudnoći. Ove što znaju, znaju jer sam u međuvremenu ja njih pilala s nekim uslugama (
), jedna je mene pilala ( ), a neke su mislim, jednostavno, ćakulone! Njima isto .
Vidite da sam sva raspemkežena po broju smajlića, ali kad ću ako ne sad.

Malena se rodila na Damjanov rođendan. Lijepo nas je pustila da u nedjelju proslavimo, da ga u ponedjeljak otpravimo u vrtić sa svime potrebnim za tamošnju proslavu, a onda me pustila da se cijelo jutro mislim je li to to ili ipak ne. Kad je Andrija u dva otišao u školu i muž došao kući (jer kao, nije baš sigurno, al bi moglo biti) naglo je poozbiljila trudove tako da više ne bude dileme. I u 17.45 se rodila, krasna i strašno slična braći. Porod je prošao odlično, bez intervencija, bez ikakvih šavova tako da je oporavak bio lak i brz. Hvala Sinju! Još sam malo i euforična pa mi ne smeta ni što ne spavam baš puno. Tata je bio divan, pravi produžetak našeg malog ženskog tima, moja najbolja doula . A dobro douli dođe blizu dva metra visine, idealno za vješanje oko vrata!
Ovo sam ja kao sad počela pisat jer malena ima običaj vrlo brzo zaspat na siki pa se za koji minut probudit da pojede do kraja, ali vidim da me pušta pa se ja raspisala ponesena rijekom pekmeza više nego što mi je bila namjera...ali neka.
Evo je, javlja se ko mali mačić.
Nema još ime, ali blizu smo .
Idemo papat...