Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Nespavanje

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tako ti je bilo i kod nas. Sa 2 mjeseca je spavala možda par sati više nego sad. Jedino što prospava noć, preko dana 0 bodova!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ZIMa, ja imam jednog malog nespavača od 3 mjeseca.. tek prije tjedan dana je počeo nešto malo spavati po danu... sad od kad je hladnije pa ga prošećem po friškom zraku malo bolje prospava preko dana.. zna odvaliti (ČAK!) po sat vremena a dogodilo mi se i da odspava i po dva sata, ali s jednim buđenjem za cicanje.

Po noći se neredovito budi - nekad sat vreme, nekad dva, nekad tri.. Samo jednom ili dva puta je odspavao 4 sata u komadu i ja sam bila u šoku
    Fenomen mi je i kad navečer zaspi oko 8 bez 15 buđenja do ponoći. Tako je bilo prekjučer, a mm i ja smo sjedili u kuhinji i samo se gledali iščekujući kad će zakmečati - a malac odvalio skoro tri sata

Ja se samo nadam da će uskoro imati kakav-takav ritam spavanja po danu jer je inače jako nervozan kad je umoran :/

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ima, ima nade...
    max godinu, godinu i pol i spavat ćeš...
    računaj za iduću novu godinu...

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

A da li su vaši mali nespavači nervozni preko dana?Moja N. će sad godinu dana i opet je prešla na režim spavanja 3x dnevno po 20-ak minuta. Ali problem je u tome da je po cijeli dan nervozna jer se u tih dvadesetak minuta ne može dobro odmoriti.Da li bi bilo pametno malo odgađati spavanje, pa da spava 2x ili jednom pa u komadu :? Kad je imala takve periode bila je puno odmornija i puno bolje volje kroz dan!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa to sigurno da bi bilo bolje ako ćeš uspjeti...
    Neka se izmori još više pa da duže odspava...
    Moji su 4 i pol mj i sad kad spavaju tako kratko preludi su od nervoze...
    Onda ja lijepo legnem s njima pa odspavaju duže i nakon dobrog dugog spavanca se samo smiju....

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

joj cure moje drage...

moj bruno (ima 4 mj.) je isto počeo spavati od 8, pol 9 i budi se svakih cca sat i pol (čitaj: odvali jednu rundu i od tri i pol sata,al druge du po sat-dva )...kad je spavao od deset -pol 11, budio bi se dva puta maksimalno i to nakon tri i pol sata najmanje pa do pet sati u komadu...jednom je samo odvalio od pola deset do pola pet (7 sati)...

kaj se to sad događa u zadnjih pet dana nemam pojma..

prije je znao odspavati po pol sata predspavanja oko 7, pol 8 i zaspat oko 10 pol 11 i sve pet, a sad kad zaspu oko 8 i spaja noć budi se puno više...da l je to samo navikavanje na novonastalu promjenu ili da ga stavljam u 10 neznam..al nemrem ga ni stavit u 10 kad je preumoran i oće spavat i cendrav..

evo zaspao je noćas (pisala sam si )

u 20 h i spavao dalje do
    cca 21,
    22,
    23,

pa onda nakon cca tri i pol sata , znači 2.15
    p anakon dva sata 4.20,pa do
    5.30,
    6.15,
    7.15

kaj je najveća fora nije samo da je u fazi lakog sna pa da nezna zaspati nego uz sisu (možda i je), al baš sam gledala počne meškoljenje pa šakice u usta pa sisa i fakat guta nije samo da povuče par puta...na kraju se i ja potrudim da pojede što više al za čas je opet gladan

oko 4 sam mu promjenila pelenu -zaspo je sam od sebe,
    dva tri puta u tim buđenjima sam je zaspo bez sise, jednom ga je mm prije ponoći digao na ruke i stpustio i zaspo je...znači nije mu samo do kombinacije sisa-maženje i uspavljivanje, nego je možda dijete fakat gladno...neznam ni sama kad ću počet s dohranom ovo je ovako pet zadnjih dana iako i se po danu dosta najede, svakih cca tri sata i to se stvarno zasiti do kraja , al pedijatrica kod koje smo bili na uzv kukova je rekla da je on već beba ko od 6 i po - 7 i pol mjeseci (ima cca 8 kila i dosta je jak, stabilan na nogama, okreće se i sl.)
    pa možda mu po tome treba i dohrana ranije....
    ima li tko kakav pametan savjet?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •