joj cure moje drage...

moj bruno (ima 4 mj.) je isto počeo spavati od 8, pol 9 i budi se svakih cca sat i pol (čitaj: odvali jednu rundu i od tri i pol sata,al druge du po sat-dva )...kad je spavao od deset -pol 11, budio bi se dva puta maksimalno i to nakon tri i pol sata najmanje pa do pet sati u komadu...jednom je samo odvalio od pola deset do pola pet (7 sati)...

kaj se to sad događa u zadnjih pet dana nemam pojma..

prije je znao odspavati po pol sata predspavanja oko 7, pol 8 i zaspat oko 10 pol 11 i sve pet, a sad kad zaspu oko 8 i spaja noć budi se puno više...da l je to samo navikavanje na novonastalu promjenu ili da ga stavljam u 10 neznam..al nemrem ga ni stavit u 10 kad je preumoran i oće spavat i cendrav..

evo zaspao je noćas (pisala sam si )

u 20 h i spavao dalje do
cca 21,
22,
23,

pa onda nakon cca tri i pol sata , znači 2.15
p anakon dva sata 4.20,pa do
5.30,
6.15,
7.15

kaj je najveća fora nije samo da je u fazi lakog sna pa da nezna zaspati nego uz sisu (možda i je), al baš sam gledala počne meškoljenje pa šakice u usta pa sisa i fakat guta nije samo da povuče par puta...na kraju se i ja potrudim da pojede što više al za čas je opet gladan

oko 4 sam mu promjenila pelenu -zaspo je sam od sebe,
dva tri puta u tim buđenjima sam je zaspo bez sise, jednom ga je mm prije ponoći digao na ruke i stpustio i zaspo je...znači nije mu samo do kombinacije sisa-maženje i uspavljivanje, nego je možda dijete fakat gladno...neznam ni sama kad ću počet s dohranom ovo je ovako pet zadnjih dana iako i se po danu dosta najede, svakih cca tri sata i to se stvarno zasiti do kraja , al pedijatrica kod koje smo bili na uzv kukova je rekla da je on već beba ko od 6 i po - 7 i pol mjeseci (ima cca 8 kila i dosta je jak, stabilan na nogama, okreće se i sl.)
pa možda mu po tome treba i dohrana ranije....
ima li tko kakav pametan savjet?