Citiraj apricot prvotno napisa
sad za ozbiljno - to je klasični skok u razvoju koji je uobičajen sa 4,5 mjeseca. Pretpostavljam da si ih prošla već nekoliko i da znaš kako će proći za nekoliko dana - čim maleni "navuče" onoliko mlijeka koliko mu je ptrebno.
Stvarno bi bilo šteta onako naprednom djetetu davati dohranu... kad mu stvarno nije potrebna.
Ali, bez obzira na količinu mlijeka, glad ili sitost... nemoj očekivati da će ti spavati 8 sati u komadu - to je bila početnička sreća.
e ovo sve potpisujem!
i mi smo imali s vidom takvu početničku sreću koja je trajala 4 mjeseca, a onda je on malkice "živnuo" po noći to nema veze s dohranom!
i eto ga...17 mjeseci prošlo, a on još uvijek daleko od spavanja 8 sati u komadu. znam, znam, teško je, ali vjeruj mi, uvijek može biti još teže - i ja sam zombijala naveliko, a i sad s vremena na vrijeme /sad ti je skok u razvoju, poslije će izbijati zubi, pa prve noćne more, pa strah od odvajanja...pa..../,ali sve to dođe i prođe i ti se sama sebi čudiš "pa kako sam to izdurala??"
svaki trenutak koji možeš iskoristiti za spavanje preko dana - iskoristi, odmaraj se kad god ugrabiš imalo vremena, dobro i zdravo jedi, pazi na sebe, čitaj "no cry sleep solution" - znam da su fraze, ali pomaže.
welcome to the club mamazombića!!