-
ne znam ja sam tako isto jednom dala taj rizolino ali to kod nas nije znacilo nista...naprosto mu do sestog mjeseca nisam vise nista osim cike davala.
a odlucila sam bila da mu 9 mjeseci dajem i danju i nocu koliko hoce i kako hoce...onda se to razduzilo na godinu jer je bilo ljeto pa da ne bude zedan i tako.
prije 10ak 15 dana sam rekla da vise stvarno ne mogu jer godinu dana nisam odspavala vise od dva sata u komadu (dobro od drugog do 4 mjeseca je kako tako spavao). i skuzila sam kad ga ja probam umirit bez cike da pobjesni i ipak zavrsi na ciki.
i tako sam ja odlucila da uopce necu ja ici k njemu nego mm. prvu vecer je zaplakao on ga je ponunao i ovaj je spavao ujutro do 6. drugu vecer se budio svakih 5 min i mm je proveo vecer nad njegovim kreveticem...trecu vecer se nije ni javio do 7 ujtro. i tako je od tad. prije dva dana je imao malo temperaturu i onda je naravno bio i po noci na ciki svako malo...kad je ozdravio naprosto je nastavio spavat citavu noc.
tu i tamo se javi, mm ga ponuna i on spava...oko 6-7 ovisi kako se zbudi ciki i nastavi do pol osam devet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma