-
Osoblje foruma
Ifigenija, super ako misliš da si našla izlaz iz svoje "nespavajuće" situacije...
No, isto tako potpisujem sve one druge cure u tvrdnji da nikakva večera nije uspjela mojeg Lovru "nagovoriti" na cijelonoćno spavanje. Radi se samo o fazama. Ima perioda (od cca 2-3 tjedna) kada spava po 5 sati u komadu (od 21 - 2/3 sata), ali ima i perioda kad se budi i svakih sat. I nema veze sa količinom hrane koju je pojeo, a niti načinu na koji je uspavan (tatine ruke ili mamina cika).
Isto tako, mogu ti dati primjer svoje šogi i moja dva nećaka. Prvi je bio dojen do 9 mjeseca (dohrana započela sa 4,5 mjeseci), a koji nije spavao u komadu noć do 4 godine (buđenja su bila totalna katastrofa). I mlađi nećak koji je bio dojen do 6 mjeseci ( dohrana započela isto sa 4,5 mjeseca) koji se budi (radi bočice čaja, vode) do 3 godine. (S njim je bila malo bolja situacije, ali moji su bili LUDI!).
Uglavnom treba imati strpljenja. Ti svoju snagu gubiš jer ne jedeš. (Barem tako pišeš).. Moraš znati da ti je hrana neophodna, ne samo radi mlijeka, već radi sebe. Normalno da si uništena.
Inače, majčino tijelo proizvodeći hormon OKSITOCIN zbog dojenja, daje sebi i dodatnu energiju (čitaj; kao hormonski red bull). Jer u protivnom, to što majke prođu, uz minimalno nespavanje, "normalna" osoba ne može fizički izdržati.
Ja nisam spavala u komadu već 1,5 godinu, sad već jesam malo umorna, ali ne mogu reći da sam padala sa nogu. Nisam. MM je.
Ifigenija, mislim da je stvar u tome da tebi treba mala dohranica!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma