-
Svako dijete je drugačije; ja sam to morala potvrditi na relativno težak način. Zašto neko dijete ne spava, zašto je nervozno ili zašto sisa manje ili više nego prije - izgleda da ima miljon faktora i važno je vjerovati sebi.
ja sam već bila kod pedijatrice prije tri tjedna jer mi se činilo da mali hoće i treba jest. Pedijatrica je rekla da čekamo. Poslušala sam savjet - i bilo nam je grozno.
Ne kažem da sutra malecki neće opet počet orgijat noću ili da će počet filozofirat oko hrane, ali to je život. Meni je već ove dvije noći spasilo zdrav razum. Noćas kako bude...
Ovo će možda zvučati nekako čudno - ali ja vjerujem da uvijek postoji razlog za dječja "pomaknuta" ponašanja - od toga da odjednom počnu vampirati noću do nervoze i šize. Može to biti stvar temperamenta, ali i nekih vanjskih faktora. Možda im nešto fali, nečeg im je previše, hvataju naše nervoze (moj mali to posve sigurno radi jaaako dobro...) i tako.
na nama je da malim ljudima pomognemo da budu najbolje što mogu biti u skladu s onim što oni jesu i u skladu s onim što im možemo dati...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma