Kod nas isto nije bila stvar u dohrani, jednako loše spava. Noćas smo se budili svakih 2 sata, a to je još mila majka. Iako po danu ne cica puno, po noći ga ništa drugo ne umiri. Počne se meškoljiti, okretati s jedne strane na drugu dok se ne razbudi, a onda se ustaje ili sjedne i počne plakati. Mislim da stvarno nije gladan. Ne znam da li je to zbog nemirnog sna.Sve smo pokušali, ništa ne pali. Radili smo i po "No Cry... i uspjeli urediti samo dnevno spavanje. Muči me zašto tako nemirno spava ali ne uspijevam otkriti. I još nešto, u kimbu ga uvijek stavim na sredinu ali za vrlo kratko vrijeme on je glavicom prislonjen uz gornju stranicu kindera. Neko vrijeme tako spava ali onda kad se želi okrenuti i pomaknuti budući da nema kud, probudi se i počne penjati.
:shock: Izluđujem samu sebe pitanjima zašto. Ima li to veze s njegovom aktivnošću preko dana. Nema mira. U fizičkim vještinama je napredniji. Propuzao sa 6, sa 6 i pol se ustajao uz namještaj i u kimbi. Sa mjesec i pol se okrenuo sa trbuha na leđa :? Pokušavam ga prije spavanja smiriti, ponekad i uspijem. Zaspi kao top, ali se već za 45 min. probudi, pa opet na cicu ili ga nosimo i tako manje više do jutra. Imao je periode, doduše kratke, kad je spavao po 4-5 sati, ali onda opet sve ispočetka. Prvo su govorili da je gladan, a onda da ga muče zubi jer je prvi izbio sa 3,5... ne znam..., najviše od svga bih voljela naći razlog jer stalno mislim da ja nešto krivo radim. Pomagajte!