-
Kod nas isto nije bila stvar u dohrani, jednako loše spava. Noćas smo se budili svakih 2 sata, a to je još mila majka. Iako po danu ne cica puno, po noći ga ništa drugo ne umiri. Počne se meškoljiti, okretati s jedne strane na drugu dok se ne razbudi, a onda se ustaje ili sjedne i počne plakati. Mislim da stvarno nije gladan. Ne znam da li je to zbog nemirnog sna.Sve smo pokušali, ništa ne pali. Radili smo i po "No Cry... i uspjeli urediti samo dnevno spavanje. Muči me zašto tako nemirno spava ali ne uspijevam otkriti. I još nešto, u kimbu ga uvijek stavim na sredinu ali za vrlo kratko vrijeme on je glavicom prislonjen uz gornju stranicu kindera. Neko vrijeme tako spava ali onda kad se želi okrenuti i pomaknuti budući da nema kud, probudi se i počne penjati.
:shock: Izluđujem samu sebe pitanjima zašto. Ima li to veze s njegovom aktivnošću preko dana. Nema mira. U fizičkim vještinama je napredniji. Propuzao sa 6, sa 6 i pol se ustajao uz namještaj i u kimbi. Sa mjesec i pol se okrenuo sa trbuha na leđa :? Pokušavam ga prije spavanja smiriti, ponekad i uspijem. Zaspi kao top, ali se već za 45 min. probudi, pa opet na cicu ili ga nosimo i tako manje više do jutra. Imao je periode, doduše kratke, kad je spavao po 4-5 sati, ali onda opet sve ispočetka. Prvo su govorili da je gladan, a onda da ga muče zubi jer je prvi izbio sa 3,5... ne znam..., najviše od svga bih voljela naći razlog jer stalno mislim da ja nešto krivo radim. Pomagajte!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma