i mi imamo gomilu slicnih problema..
N ima 4 meseca i nesto, i vec mesec i po, znaci odprilike od njegovih 2.5 desavaju se razne stvari.. jedna po jedna, ili zajedno.
Tu podrazumevam nespavanje (nekad spava 3h nocu a nekad se budi svakih pola sata, a stalno bi, nekad manje a nekad vise, da sisa), zatim povremeno zelenu kakicu, koja je nekad retka a nekad opet ne, zubice koji su izgleda odavno poceli ali mi nismo verovali pa mu je sa 4m izbio jedan a vec nedelju dana se "vidi drugi", i stalnu muku sa dnevnim aktivnostima (i spavanjem) jer je od rodjenja jednostavno aktivan.
Od prvog dana je dizao glavu kad je na stomaku, sa 2 - 2.5 je poceo da se smeje na glas, a s tacno 3 se okrenuo sa ledja na stomak, i to potpuno, sa izvlacenjem rukice.
Nama je dojenje lose pocelo, onda smo do tih 2.5 meseci uspeli da savladamo tu vestinu savrseno, i onda je ponovo pocelo "ludilo".
Ja sam 80% dana zombisticna, ali nekako ipak verujem da je nase dojenje ok. On nekad sisa manje, nekad vise, nema nikakav red, ali sta da radim.. takva je beba.
Sad ima ~7 800, bice manji prirast tezine u ovom mesecu, oko recimo 500-700g.. ja nameravam da nastavim po starom.. imam ipak i previse dobrih razloga da izguram iskljucivo dojenje do 6m.
I pozdravljam sve male nespavalice i njihove mame.