dakle,
ja sam u prirodnom ciklusu. nisam imala nikavu stimulaciju, ništa. nisam čak primila ni ovitrelle. imala sam odnos 15. dan kad mi je LH pokoazala pozitivno.
išli smo na prirodno, čisto da zadovoljimo formu, nisam ostala trudna 10 godina prirodno pa neću ni sad, al mora se poštivat zakon!!!i ići korak po korak jer je idiopatska neplodnost.
e sad....dakle, 11.11. mi je bila ovulacija, već treći dan pojavila je lagana sukrvica, no danas evo značajan smeđi iscjedak?! nemojte odmah pomisliti kako je to implatacijsko krvarenje jer nije!
otišla sam kod svoje dr na pregled i ona je dijagnosticirala 1 veliku cistu na d.jajniku, razdijeljenu?!( šta god to značilo)i miom SPRIJEDA od 17 mm koji niko nikad nije vidio.
poslala me na color dopler, raditi markere, bhcg i uputnicu za bolničko liječenje ukoliko bi krvarenje bilo jače!
tada sam nazvala svog doktora koji mi je pratio ciklus i folikule, bio je sasvim cool, rekao da su ciste uvijek moguće, i da se UZV ne radi prije menstruacije već 2. dan menstuacije kad je sve mirno, sad jajnici proizvode svašta, itd. itd. da je to "prljanje" isto ništa jako neuobičajeno, i da u vrijeme kad budem trebala dobit M. da napravim test i onda mu se javim....
ja sam pitala moju dr koja me je pregledala postoji li šansa možda trudnoće, rekla je NE, možda trudnoće koja se zadržala u jajniku
ima li ko slična iskustva? :shock: :shock:
stvarno sam van sebe, doktorica je zvučala kao da će mi jajnik eksplodirat i ako ne umrem od krvarenja umrijet ću od opake tvorbe zvane miom!!!!!!
dr mi je rekao da sve ovo može sačekat dok ne dođe vrijeme menstruacije....