Trebam...
pažnja!!! pažnja!!!
pedikeri nisu babice!
forumska policijaizbrisati će sve postove koji sugeriraju na rad na crno.
![]()
a ja mislila da ću naći popis kućnih pedikera...![]()
a luda li sicvijeta73 prvotno napisa
![]()
cvijeto fali ti![]()
nemojte cure, mogao bi nam se tkogod naći silno uvrijeđen što se s takvim stvarima sprdamo![]()
pa da znaš da i bi.
moj svekar je invalid i pedikerka mu dolazi doma.
ne znam ostavi li račun i nije me briga; važno mi je da ga ne boli.
Imaš pravomelange prvotno napisa
.
cvijeta, no, no![]()
apri, mislim da komentar uopće nije upućen korisnicima kućnog pedikera![]()
glavno da je žena dobila informaciju![]()
ovo zbilja nije u redu, cvijetocvijeta73 prvotno napisa
A zašto, molit ću lijepo?Storma prvotno napisa
![]()
Da, cvijeta je bila malo ironična, ali što nam preostaje kada na forumu postoje dvostruka mjerila, kako za što i kako za koga.![]()
Npr, jednoj je forumašici jučer trenutno zatvoren topic na kojemu je tražila da sa nekim podijeli vinjetu za Sloveniju i Austriju, a time zapravo ne krši niti jedan zakon RH, a istovremeno se dozvoljava preporučivanje uvoznih ilegalnih primalja, čime se krši zakon i RH i zemlje odakle ta primalja dolazi.
No, kako smo svi već stoput utvrdili da od naše priče i argumenata nema nikakve vajde, ostaje nam jedino da se tu i tamo na tu temu - malo nasmijemo, daj bože samo da ne prestane biti smiješno.
Pa možda je ta forumašica trebala kombinirati i predložiti nekoj budućoj modernoj rodilji podjelu vinjete s primaljom, koja također putem na posao u Hr prolazi kroz Austriju i Sloveniju. Tako bi svi bili zadovoljni.piplica prvotno napisa
Tko joj je kriv kad se ne zna snaći![]()
A gdje piše da pediker/frizer/ili tko god već koji dolaze u kućne posjete, moraju nužno raditi na crno?Pa i patronažne dolaze kućama pa ne rade na crno.
Eh vi grješnici odmah na crno pomišljate!![]()
Pa da, građanski neposluh u najboljem izdanju.Pcelica Mara prvotno napisa
![]()
sad bez cinizma, samo me živo zanima: a kaj mu to pediker radi da ga ne boli više? Pediker ti sastruže mrtvu kožu sa stopala i sredi noktiće (iako urasli nokat zna zbilja jako boliti, ali koliko je meni poznato od toga ne možeš ostati invalid). Da nije maser?apricot prvotno napisa
elin, očito nikad nisi imala kurje oko. Mene ono boli za poludit, ali ne volim pedikere
Postoji i medicinska pedikura, Elinelin prvotno napisa
Recimo nokat urastao u meso, pa kurje oči, pa gljivična oboljenja nokta koja čovjek i ne zna kako bi estetski sam riješio onda pediker na mjesto bolesnog nokta stavi kopču i tako...
Ajme, elin, padam u nesvijest!elin prvotno napisa
Pa nije mi svekar od nokta invalid (ne znam bih liili :shock: ). Čovjek je invalid od djetinjstva (da ne idem sad u detalje što mu se dogodilo).
A kurje oči bole toliko... pa ne zovu se zabadava tako; pokušaj se iglom bocnuti u oko.
I tvrda koža ISPOD nokta boli toliko da jedva hodaš, a boli i kad ne hodaš.
Onaj tko ima problema, znat će.
Uglavnom, meni je pedikerka važniji od zubara.
I, da... Postoji jako puno "po-kućama-hodajućih" uslužnih djelatnika: preskup je najam prostora, a od nečega se živjeti mora.
I uredno izdaju račune.
Nije valjda na to mislila? :shock:apricot prvotno napisa
![]()
Onda i ja padam u nesvijest!![]()
elin prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Meni isto treba!!! Užasno su mi se tabani presušili, nikad mi se to u životu nije dogodilo! Hrapavi su na dodir i nikakva krema ne pomaže.
Meni je problem što sam na strogom čuvanju trudnoče i ne bih mogla sjedat za vrijeme tretmana, pa mi treba i netko jako vješt ko bi mi mogao sve napraviti na krevetu![]()
[quote="apricot"]pa da, i ja sam se isto čudila, pa rekoh da pitam (elin prvotno napisa
znam, blesavo je, ali kad pročitaš sve u komadu tak ispada). Sad kužim, čovjek je invalid, pa mu je puno lakše da mu pediker dođe doma, nego da ide do pedikera.
Normalno da znam da zanoktice, kurje oči i sl. jako bole, to uopće nije upitno.
Elin,![]()
![]()
![]()
Zahvaljujem na smijehu koji si mi priuštila u ovom hmmm....teškom trenutku!
Evo ti ja (partibrejkericamama_jos_malo prvotno napisa
) poslala.
Molim. Prijavljujem se za stand up komočara koji dolazi u kuću uveseljavatiMaslačkica prvotno napisa
8)
Evo da javim da sam jako zadovoljna preporučenom pedikerkom. Došla na vrijeme i obavila posao odlično.
imam jednu koja je radila u domu umirovljenika, pretpostavljam da moze raditi tako da je korisnik u lezecem polozaju. jako je dobra, meni najbolja od svih koje sam probala. saljem na pp ako tko zeli.
Podižem temu.
Molim preporuku ako netko ima pedikerku koja dolazi u kuću za preporučiti.