eh da, eto još jednom tata, u stvari sad bi mi bio priličniji nick "Tata!!" pa tako redom... srce bi mi bilo zadovoljeno negdje na "Tata!!!!!", al obzirom na nezavidne životne okolnosti, biti će sasvim zadovoljno i sa "Tata!!!"

Pa iako mi je praktična savjetodavna nota ovog Topica bila na prvom mjestu, svakako veliko HVALA svim čestitarima obzirom da je tema i prebačena na čestitarsko mjesto! opaska jedino dadycoolu koji eto opet nije mogao odolit svojoj taštini, pa morao iskoristit taj svoj trenučić "čestitancije" za "blabla" kritiziranje usput, tc tc tc dadycool...

ljudi hvala na nekolicini savjeta koje sam dobio i onih konkretnijih na PP, vidim da većinom ipak upućujete na samopročešljavanje gomile topica na Forumu, ali upravo to sam htio izbjeći, jer ovih dana naprosto nemam pojma gdje mi je glava!

Prvo dijete mi je završilo u bolnici sa srčanom aritmijom, 10-ti dan nakon visoke temp. popraćene povraćanjem, o kojem sam čak i otvorio temu na Forumu (a koja mi je "tradicionalno" opet zaključana), odnosno čim je majka na moj učestali zahtjev (nažalost tek nakon 10 dana čekanja) KONAČNO otišla s njime liječniku! Tako da sam imao nesvakidašnje "veselje" za jednog roditelja imajući oba djeteta u isto vrijeme u bolnicama. Zadnjih dana mi je život bio čista "hopsaona" između dviju bolnica, a večeri shrvane emocionalnim šokovima od proživljavanja traume moga četverogodišnjaka koji je po prvi puta morao ostati sam u nepoznatom okruženju i to još bolnice, i još pune plača djece, jecaja i sveopće kaotičnosti neljubaznog i nervoznog vazda "prezaposlenog" osoblja!

Još uvijek sam uz svoje starije dijete u bolnici preko dana, preko noći sam uz malog "smotuljka" obavljajući sve aktivnosti potpore majci, kojoj sam bezgranično zahvalan što većinu ovih startnih obaveza preko dana uspijeva tako hrabro izguravati uz ove nemile okolnosti, ipak - SAMA, unatoč svim bolovima i komplikacijama koje je donijela iz rodilišta.

Dakle, stvarno i uz najbolju volju jednostavno NEMAM vremena prelistavati i proučavati ovdašnje teme, profiltravati dobre savjete od loših, kako bih dolazio do nekih rješenja, pa sam zato i otvorio ovaj TOPIC, kako bih dobrom voljom formaša taj dio dobio od njih i dobio na jednom mjestu! dakle nije to iz lijenosti, nego iz potrebitosti, i nisam otvorio na PDF-u Čestitancija, nego na Izazovima roditeljstva, jer su mi od čestitancija (na kojima naravno od srca zahvaljujem) ipak trenutno bitniji praktični savjeti, kako bih što više bio od pomoći svojoj partnerici i djetetu!

Onima koji se čude kako to odjednom "nova mama", mogu samo reći da su očigledno markirali temu na Jednoroditeljima "kako se djeca nose sa novim maminim (tatinim) partnerom"! pa im eto jedan sočni iz nezalaganja i nepažnje