mislim da si nekaj krivo skužio

moja patronažna i pedijatrica su mi dale dobre savjete što se tiče dojenja, ali pročita se na forumu i drugih iskustava... jedan od mogućih loših savjeta je dojenje na svaka 2, 3 ili 4 sata, što se još ponekad može čuti. Neki su doktori još uvijek pod utjecajem stare škole što se dojenja tiče. Cure na sos telefonu neće ti moći pomoći ako dijete ima urinarnu infekciju, ali su što se tiče dojenja dobro potkovane, i s njima imam dobra iskustva, pa mislim da nije loše i od njih pitati koji savjet.

Nadam se da kod vas ipak nije slučaj da majka ne može dojiti. Ovdje ne vlada stav da se ad ne daje nikako i nikada, nego samo u krajnjem slučaju. Dakle ne ako vam se čini da je dijete gladno zato što je nemirno i plače, nego ako vidiš da nema dovoljno mokrih pelena i da gubi na težini. Na tebi i tvojoj ženi je da procjenite jeste li krajnji slučaj

Možda bi se tema mogla splitati... u svakom slučaju nadam se da neće prerasti u još jedan fajt i zaključavanje. Ako želiš, možeš malo opisati kako kod vas to izgleda, koliko je mali do sad dobio, koliko često siše, ima li preko 6-7 mokrih pelena dnevno, pa ćemo ti znati više reći.