Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 60 od 60

Tema: It's a BOY (again)

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Re: It's a BOY (again)

Citiraj Tata! prvotno napisa
    Da li treba dijete unosit i dodatnu tekućinu osim mlijeka? vodu, čaj i sl.? ako da, šta se preporuča?
    Ne treba (pisale cure aktualne preporuke, mislim WHO).
    kad se prokuhava voda za zamjensko mlijeko (*******) da li može duže vremena tako prokuhana stajati na sobnoj temp., pa se samo parcijalno podgrijavati onoliko koliko treba za flašicu ili svaki puta iznova treba svježe prokuhavati?
    Na uputama za zamjensko ti piše kako se radi, a 1. korak je - prokuhati vodu. Dakle, trebalo bi svaki put. Pa nije to neki big deal. Nama je bilo gore prokuhavanje bočica. Trebalo bi ih svaki put sterilizirati.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čestitam :D !

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Čestitam :D

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Tata! čestitam ti na sinu!

Imam pitanje: što radiš na forumu sekte, sa osobama o kojima imaš tako loše mišljenje?

Široko je internetsko polje, foruma more, nemoraš biti baš na ovom.

kaj bi me sad to trebalo fascinirat
    ne, ništa tebe ne treba fascinirati, MI znamo što radimo i koliko to vrijedi!

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

...bože sve više mi vaše društvance sliči na neku sektu i kaj je najgore vrlo često sam od normalnih ljudi upravo takav komentar i čuo! al to je za neku drugu temu...

...ali ovaj stav što sam tu čuo da ako majka NE MOŽE dojiti, a postoje raznorazni opravdani razlozi za to, onda ga ne treba ni sa zamjenskim mlijekom, jer MI to OVDJE doživljavamo kao čisti heretizam i ne želimo o tome ni pričat!
    a rekla sam si da neću!!!

čuj, kada se u rl družiš s normalnim ljudima ne znam što ti bi da se pridružiš sektaškom forumu??? - valjda te ti normalni više ni ne slušaju pa su kao takvi već davno odustali od rasprava s tobom.

ja, nažalost, nisam među tim pametnim.

MOLIM TE DA CITIRAŠ GDJE SI PROČITAO OVO O ČEMU PIŠEŠ U DRUGOM DIJELU NAVODA.

...a rekla sam si da neću...

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

zapravo, molim te da ništa ne citiraš!!!

djava:

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

opaska jedino dadycoolu koji eto opet nije mogao odolit svojoj taštini, pa morao iskoristit taj svoj trenučić "čestitancije" za "blabla" kritiziranje usput, tc tc tc dadycool...
    moram stati u obranu daddycool-a (obzirom da dijelim s njim dobro i zlo već jedno 18godina) i napisati da je on, valjda, sve drugo samo ne tašt!

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

i ja "kočim" od kad si stigao na forum
    mislim da si doista pretjerao
    tražiš savjet,a onda svaki popljuješ
    tražiš podršku,al ju u konačnici ne želiš
    ovo je forum
    tu ćeš ponekada dobiti i mišljenja koja ti ne pašu
    mišljenja koja su totalno različita od tvog
    na to bi trebao biti spreman

osim toga počni koristiti pretražnik ili pročešljaj teme na nekim drugim pdf
    ili traži negdje u bespućima interneta......

toliko ti je loš ovaj forum,velika većina forumaša,moderatori.......
    iskreno me zanima (nemam namjeru provocirati) zašto si još uvijek tu :?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ljudi, šta vi se stvarno, još uvijek, uspijete naživcirati zbog nečeg što Tata! napiše?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Obzirom da ova tema nije ostala u cestitarskom svjetlu, zakljucavam je. Ne treba nam jos jedna u nizu svastarskih tema otvorenih od strane Tate.

Tata fulao si poantu mog posta. I moram reci da sam osupnuta tvojim uskim gledanjem naseg djelovanja i tko smo mi. Sad mi je u stvari jasno zasto ne znas tko smo mi i zasto smo br 1 u Hrvatskoj po pitanju dojenja (sto ce ti potvrditi svi oni doktori koji stvarno znaju o dojenju s kojima suradjujemo), jer ti stvarno nos nisi maknuo s jednoroditeljaca. To je stvarno steta - jer nas forum pruza toliko puno informacija i mogli ste sprijeciti 99% problema s kojima se trenutno susrecete. Al kao sto vec rekoh ranije, svatko svoju srecu radi, svatko odlucuje za sebe.

Prosurfaj malo, pronaci ces puno toga. A kad STVARNO ne pronadjes odgovor na svoje pitanje, i kad otvoris novu temu, onda probaj ne vrijedjati one koje pitas za savjet

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •