Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: Gdje radite i kako ste zadovoljni...

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Gdje radite i kako ste zadovoljni...

Gdje radite i kako ste zadovoljni...(međuljudskim odnosima, radnim vremenom, plaćom, sve ukupno...)
    Da li radite u struci?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Radim na 2 škole, plaća je takva kakva je , prosvjeta je zadnja rupa na svirali svugdje na svijetu.

S nekima sam si super , s nekima ne kontaktiram osim kad se radi nešto skupa- projekti i sl , no pošto smo svi najprije profesionalci ,a poslije ljudi i to se odradi bez muke.

Zadovoljna sam. Dakako da se radi puno više nego prije 20 tak godina , kad odem u školu , odradim po 6 ili 7 sunčanih sati, male i velike odmore ne računam kao pauze , plus rad kod kuće. danas sam od 9 do pola 4 npr, a jučer od 8 do 3, sutra od 8 do 3.

Jedino mi je mala plaća.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Radim u struci, u računovodstvu, plaća mi je mala, cca. 1000 kn ispod državnog prosjeka, imam vss. Ali je bolja nego u bivšoj firmi gdje sam zadnja tri mjeseca bila na minimalcu.

Radno vrijeme od 8 do 4, tek sam počela nedavno raditi, pa se uhodavam i još ne radim prekovremeno. Ovdje se dosta radi prekovremeno i to nije plaćeno. Tak da uskoro mogu očekivati da moram odraditi i od 8 do 6, za istu plaću.

Međuljudski odnosi su ok, kolegica s kojom sam u uredu je super i jako se dobro slaženo. Malo je napeta atmosfera kad dođe šefica jer sve ovisi o njenom raspoloženju, ali pokušavam to ignorirati.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i ja radim u školi. zadovoljna sam skroz. da, plaća nije neka, ali što sad mogu... više me muči kad će doći taj dan da dobijem stalni radni odnos.

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

radim u drzavnoj sluzbi,placa je mala,,radno vrijeme ok, meduljudski odnosi su katastrofalni.jedino sto je ok je sto je posao i placa sigurna,,,ako.

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I ja radim u školi, međuljudski su odnosi tako-tako, veliki smo kolektiv, uvijek ima onih što rovare, onih što šute i rade...
    Ne opterećujem se time i ne ulazim u kojekakve zavjere i priče,zanima me jedino to da što bolje odradim svoj posao koji volim.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sretan sam ko malo dijete bila sam danas do pola 2 jej !nisam morala mijenjati kolegicu

zato je petak projektni dan i od 8 do 4 !ali nema veze..... volim raditi s djecom

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja radim u Tisku, na radnom mjestu ispod razine svog obrazovanja... Odnosi su koma, uvjeti jos gori...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Znanost i visoko školstvo... U struci, međuljudski odnosi odlični, posao obožavam, zanimljivo i uvijek s novim izazovima, radno vrijeme prilagodljivo što mi također jako odgovara, plaća nije neka, ali ne može se valjda imati sve
    Ne razmišljam o promjeni (tj. želim ovdje dočekati penziju, samo što bi malo skoknula u bijeli svijet na kakvo dodatno školovanje, postdoc ili sl., s obitelji narafski, ako se uspijemo organizirati).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Najprije sam radila u struci. Pa sam promijenila posao (prekomandom ) pa opet, pa odradila porodiljni, pa opet drugi posao i na kraju sam se prije par godina vratila na svoje prvo i najbolje radno mjesto. Plava kuta (industrija). Zadovoljna sam. Ne treba biti nezahvalan. Nedajbog da ikad bude gore, a bolje bi podnijeli...

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj call me mommy prvotno napisa
    radim u drzavnoj sluzbi,placa je mala,,radno vrijeme ok, meduljudski odnosi su katastrofalni.jedino sto je ok je sto je posao i placa sigurna,,,ako.
    Od riječi do riječi kolegice

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

veća privatna firma
    radim u struci
    međuljudski odnosi i više nego dobri
    direktorica mlada, obrazovana i skroz OK
    radno vrijeme dobro
    posao miran i bez stresa (konačno!)
    jedino je plaća :/ ali vjerujem da će se držati dogovora i povećati je početkom iduće godine

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
    Znanost i visoko školstvo... U struci, međuljudski odnosi odlični, posao obožavam, zanimljivo i uvijek s novim izazovima, radno vrijeme prilagodljivo što mi također jako odgovara, plaća nije neka, ali ne može se valjda imati sve
    Ne razmišljam o promjeni (tj. želim ovdje dočekati penziju, samo što bi malo skoknula u bijeli svijet na kakvo dodatno školovanje, postdoc ili sl., s obitelji narafski, ako se uspijemo organizirati).
    isto tako

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Radim honorarno. Dobro je plaćen, ali jako nesiguran. Dok su mi djeca bila mala, manje sam radila ili nisam uopće, što j e u mom poslu minus, ako me nema tj. nisam na raspolaganju 24/7 značajno mi se smanjuje obim posla. Osim ovog posao u struci ću tražit kad diplomiram-nadam se uskoro, al teško da ću ga nać prvih par godina

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj arilu prvotno napisa
    radim u drzavnoj sluzbi,placa je mala,,radno vrijeme ok,
    ok je sto je posao i placa sigurna,,,ako.
    X
    ja imam i dobrog šefa!!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj arilu prvotno napisa
    Također!

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

u struci
    velika firma
    RV klizno 8h (7,8- 15,16)
    povremeni prekovremeni
    dosta terenskog rada
    ok plaća
    dobri odnosi
    super direktorica

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    u struci
    velika firma
    RV klizno 8h (7,8- 15,16)
    povremeni prekovremeni
    dosta terenskog rada
    ok plaća
    dobri odnosi
    super direktorica
    ima slobodnih radnih mjesta??

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

sad bi nešto rekla, al bolje da šutim

ajmo vako-možda je do očekivanja, moje kolege nisu zadovoljne i uglavnom se žale, ja sam prezadovoljna.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Radim u struci,"u informatici", veća firma, posao mi je jako zanimljiv
    RV klizno, prekovremenih ima
    odnosi su ok
    plaća ok, ali u mojoj struci ima i boljih
    nisam tu dugo, kad sam došla bilo je super, sad kriza ipak malo pokazuje zube.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Na jednom Zg fakultetu, VSS, plaća bi mogla biti bolja (prosječna je), međuljudski odnosi katastrofalni, radno mjesto zeznuto jer je radno vrijeme fiksno i zapravo nemam zamjenu, pa je problem ako zakasnim pola sata, a kamoli godišnji, bolovanje i sl. (stvar zapravo loše organizacije posla).
    Nisam sasvim nezadovoljna, no veći dio posla odradim s četvrtinom kapaciteta (često nezahtjevno pa onda i dosadno).

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mikad nisam radila u struci.
    od prije dva mjeseca na burzi, a prije toga u privatnoj firmi od 13 zaposlenih. plaća nije bila loša, ali međuljudski odnosi koma i to samo zbog jedne zločeste babetine koja je masakrirala sve, a "glavonje" su joj to iz nekog razloga dopuštale.
    uglavnom tamo mi nikad nije bilo lijepo (kao u firmi prije u koju sam obožavala ići, makar je na drugom kraju grada), radila puno (tri puta više, nego u firmi prije) za istu plaću kao i u firmi prije (makar su mi obećali duplo veću i zato i prešla) i na koncu mi rekli da mi neće produžiti ugovor (nakon 15 mj.), ali zadnji dan ugovora u 15.45.
    koliko mi je teško jel posla nema, a nemamo ni love, drago mi je da više nisam tamo, jel sad odmaram dušu, tijelo i um (koji mi se razbolio od mobinga).
    trenutno dva puta tjedno čistim novu apoteku i uživam. potpisala bi da doživotno čistim, samo da me nitko više nikad ne maltretira. jel izgubit zdravlje zbog nekog tamo, ma tek sad vidim da nije vrijedno!
    ali eto, čovjek misli da zbog love može predurati sve, možda i može ako ju dobije , al ja ne bi više nikad riskirala i prelazila od nekud gdje mi je mrak, negdje gdje ne znam, za veću lovu!
    na greškama se uči (tuđim), al ja sam naučila na svojoj!!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

U struci, u stranoj (srednje velikoj) firmi.
    Odlična firma, uvjeti, atmosfera....još da je i RV po mom izboru.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Radim recimo u struci u privatnoj firmi.
    Međuljudski odnosi su sad sasvim ok, prije su bili koma.
    Radno vrijeme odlično, slobodno vrijeme isto odlično, ne rade se problemi oko godišnjeg, bolovanja, nenajavljenog slobodnog dana,...
    Zamjerke: plaća sve manja i manja, i iskreno posao mi je sve dosadniji i dosadniji.
    U globalu vrlo zadovoljna, naravno uvijek može bolje.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

uh... ja sam radila na puno mjesta - na nekim kratko (puno love i puno mobinga, strašno je to zaista), ne nekim duže (bez love - poslije ratno vrijeme - i s predivnim ljudima), sada radim u većoj privatnoj firmi - zajedno s mm, on mi je čak i šef ali to ne zloupotrebljavam, ima divnih ljudi - sposobnih, vrijednih i pozitivnih a ima bome i ona druga vrsta koji ne zaslužuju previše riječi.
    Uglavnom ok je ali mm i ja imamo veliku želju da i dalje radimo skupa ali samostalno i da putujemo (poslovno+užitak), uglavnom to nam je veeeelika želja i trenutno je bar 832 razloga koji to ne dozvoljavaju ali Svemir će se okrenuti u našu korist. Znam to - osjećam.
    Smatram da je jako bitno biti zadovoljan poslom i sa ljudima s kojima se radi - pa mislim to je gotovo pola životnog vijeka koji provedeš na poslu i ako si nezadovoljan to se odrazi na cijelu obitelj.
    Treba gledati pozitivne strane posla i širiti pozitivnu energiju na poslu - a ak baš ne ide, maknut se ili od tih ljudi ili ak je moguće posla.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: Gdje radite i kako ste zadovoljni...

Citiraj paws prvotno napisa
    Gdje radite i kako ste zadovoljni...(međuljudskim odnosima, radnim vremenom, plaćom, sve ukupno...)
    Da li radite u struci?
    Privatna firma, dosta uspješna, u struci.
    Međuljudski odnosi - kako kada, općenito gledano - može se preživjet.
    Radno vrijeme: sada ok.
    Plaća: s obzirom na situaciju u zemlji, zadovoljna sam i sretna da ju imam.
    Ukupni dojam: zadovoljna.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Međuljudski odnosi?!
    KATASTROFA!

Radim, naime, sama sa sobom, a to je najteže.
    I radim doma, pa je i to najteže.
    I radim uz dijete, što je još najtežije.

Zapravo mi je strašno teško

Ali radim ono što volim.
    I nisam plaćena već 11 mjeseci.

Ali me vesele rezultati i zadovoljni kllijenti :D

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

radiš for free za zadovoljstvo klijenata... ma ti si super!

ja sam na 2 škole, moram reći da sam zadovoljna (inače bih lagala), meni se ni ne čini da mi je plaća mala (nemojte me sad zaskočiti), koliko mi malo ostane kad poplatim režije i kredite. Ali u kredite me nitko puškom tjerao nije pa ne mogu nikog ni za to kriviti.
    Ali - kad ne bih imala kredita - bilo bi odlično.

Međuljudski odnosi - rekla bih preko 90% savršeni. Imam valjda sreće da radim na takvim mjestima (vidim da su kod nekih međuljudski odnosi koma)... ili nisam zahtjevna

Čekam penziju, kaj da velim.

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I nakon ovog rodiljnog kao i nakon prvog ću na zavod za zapošljavanje. Radila sam u struci, za malo novaca u lošim uvjetima, a kako sam izabrala roditi djecu, tako sam i te loše poslove izgubila. U međuvremenu položila pravosudni i ponavljam strane jezike, i već gledam oglase da mi ne promakne štogod dobro. ne znam... jel svuda tako, ali ovo je baš loše... posla bez političke afirmacije ili debele veze jednostavno nema.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ah.. bolna tema
    radno vrijeme ? ok , da se ne radi vikendima bilo bi još bolje
    plaća ? nije nešto woow , ali bolje od prosjeka
    međuljudski odnosi ? savršeni
    u čemu je problem ? u meni ,prevelika odgovornost i ne volim ovaj posao , ali nikako
    sve se nadam da ću do ljeta početi raditi nešto drugo , al sve me strah napustiti ovu sigurnu plaću i uhodan posao

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

- ne radim u struci,
    - velika privatna firma koja se bavi telekomunikacijama,
    - kolege su odlicni, mlada ekipa,
    - placa ok, imamo dosta dodatnih benefija (razmazeni smo),
    - mogucnosti za skolovanjem i napredovanjem su realne,
    - odnos sa sefom vise nego korektan,
    - radno vrijeme zna biti problem ali sto je tu je takvo mi je radno mjesto,
    - radim vec 10 god. u istoj firmi
    - ne bi mjenjala firmu jer je trava uvijek zelenija kod susjeda, jedino bi mogla poceti samostalno raditi.

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Volim svoju struku

Ali plače nema već mjesecima, izgleda da je moja struka debelo zagrizla u bananu.
    I na radnom mjestu radim i neke dodatne poslove, fizikaliju, koji su mi daleko ispod obrazovanja i ambicija da ih ikad u životu radim

Međuljudski odnosi oki doki, ali brijem da bih ja posvuda imala dobre odnose s kolegama i nadređenima. Jednostavno sam takav tip, vrlo tolerantan i trpeljiv.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Posao A:
    -u struci,
    -plaća tako-tako,
    -gradska firma (dragi naš holding )
    -šef super
    -kolege super
    -radno vrijeme super
    -godišnjeg na pretek
    -ne volim svoje radno mjesto, dosadno do bola

Posao B:
    -sama svoj šef
    -obožavam ga

Plan: Nogirati posao A čim dobro uhodam posao B

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Radim kao računovođa u vrlo uspješnoj i poznatoj privatnoj tvrtci.
    Plaća je definitivno premala za posao koji obavljam ali budući da radim tek 2 mj. i još uvijek se uhodavam,zadovoljna sam plaćom.Sobzirom da obavljam posao koji jedna osoba fizički ne stigne radim prekovremene.
    Šefica je fenomenalna u svakom pogledu,vrlo je ljubazna i prema svakome se odnosi prijateljski. Velika mi je podrška i nedozvoljava mi da odustanem kada je teško i stresno.Kolege su uglavnom spremni pomoći i radimo timski.Sve u svemu zadovoljna sam.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Radim u struci u maloj privatnoj farmaceutskoj firmi.
    Direktorica - OK
    Kolege - OK
    Plaća - OK (uvijek može bolje, u nadi je spas) (regres je neizostavan, kao i rođendanski poklon od kolega)
    Povlastice - OK (mogu zakasnit bez posaljedica, kraće bolovanje si ne pišem, mogu tijekom dana nakratko obavit privatno kaj mi treba bez posljedica...)
    Godišnji - OK (mogu si ga, uz dogovor sa ostatkom kolega, više-manje rasporedit kako hoću)
    Dinamika posla - super, volim svoj posao i mogu iskreno reći da zadovoljna idem radit i zadovoljna se vraćam doma.

Još da užicam koju kunu više...

Zapravo, zadovoljna sam.

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Radim u državnoj firmi (osiguravajuća kuća)
    Međuljudski odnosi - vrlo dobri
    Plaća-hm kak je krenulo sa smanjenjem ne znam što bi rekla ali za sada je ajmo reći tako tako
    Šefovi-imam direktora kojem sam tajnica i odnos nam je odličan (znamo se već godinama, nekada mi je bio šef u službi).
    Tako da eto nemam se što žaliti (osim što su nam plaću smanjili :/ ).

Mama Dada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Privatna firma, sredne veličine, radno vrijeme pola 9 do pola 5, ni minuta duže, ekipa više nego OK, šef korektan već 10 godina prema meni, posao i je i nije u struci, ali već 10 godina isto, sve isto....
    drže me moje cure i plaća (koja je za današnje prilike više nego OK)
    Kad god gledam moj-posao.hr strah me riskirati!

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Radim u srednjoj školi, imam 1 sat preko norme, što se baš i ne osjeti na plaći jer mi harač pojede sve prekovremene.
    Osim toga držim večernje informatičke tečajeve, što znači da ponekad odem od kuće u 11 a vraćam se u 21 sat.

Također odmore ne računam kao odmore jer 5 minuta mi nije dovoljno da stignem od učionice do učionice.

Plaća je naravno mala s obzirom na to kakva bi mogla biti, ali sretna sam da imam subote i nedjelje, da imam zimske, ljetne i proljetne praznike koje mogu provesti sa djetetom.

Ljudi s kojima radim su fantastični (osim ravnatelja) i sretna sam što radim u školi koju sam pohađala i u kojoj sam oduvijek htjela raditi.

Također radim posao koji volim, mislim da je to jako važno danas.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

radim u maloj privatnoj firmi kojoj smo MM i ja valsnici

radimo ko crnci, radnog vremena nema, za godišnji ne znam, za mene je uspjeh uzeti produženi vikend

plaća - sva sam sretna kad uspijem naplatiti potraživanja pa ju uopće dobijem

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj bleeda prvotno napisa
    radim u maloj privatnoj firmi kojoj smo MM i ja valsnici

radimo ko crnci, radnog vremena nema, za godišnji ne znam, za mene je uspjeh uzeti produženi vikend

plaća - sva sam sretna kad uspijem naplatiti potraživanja pa ju uopće dobijem
    Nekako ovako, s time da je MM uglavnom na putu pa sam cijeli tjedan sama u firmi, ali ne bunim se, i s dvoje djece stignem raditi od doma
    Na šefa i plaću se dakle ne smijem žaliti
    Ali se kriza baš vidi jer u zadnje vrijeme sve što radim je da utjerujem dugove :/

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Radim u privatboj maloj firmi (7 zaposlenih), u struci...
    Prezadovoljna svime, ne bi ništa mjenjala

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Prvo sam radila u struci i to je bilo odlicno, ali previse nesigurno sto se tice primanja. Sad me vidis, sad me ne vidis tipa. Ovakvih je godina bilo otprilike osam. Niti dana staza.

Nakon toga sam presla u banku, sto nije imalo veze niti sa strukom, niti sa zadovoljstvom (zapravo, za ono sto sam radila struka nije niti bila potrebna, ali je placa bila pristojna u usporedbi s prethodnima. A i isplacivala se na vrijeme. Ipak, jedva sam cekala da se spasim. Medjuljudski odnosi su bili katastrofa, nikako si nismo odgovarali.

Sad ne radim nigdje i jos ne znam gdje cu raditi (cekam papire, tako da se na oglase jos nisam mogla javljati). Ono sto se nudi mi bas i nije po volji, ali vidjet cemo. Struka i mjesto stanovanja mi bas nisu najbolji spoj.

Ono sto sam svakako naucila u ovih sest mjeseci nerada - nikako ne bih mogla odabrati ulogu kucanice (majke ili ne) za svoj zivotni poziv.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Ono sto sam svakako naucila u ovih sest mjeseci nerada - nikako ne bih mogla odabrati ulogu kucanice (majke ili ne) za svoj zivotni poziv.
    ooooo ja bome bi, samo da imam dovoljno love!!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Suzizana
    ooooo ja bome bi, samo da imam dovoljno love!!

i ja

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Znaš kako se kaže - nikad ne reci nikad.
    Čekaj kad rodiš, možda ćeš ipak drugačije razmišljati.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    Znaš kako se kaže - nikad ne reci nikad.
    Čekaj kad rodiš, možda ćeš ipak drugačije razmišljati.
    Nisam rekla nikad, ali prilicno sam uvjerena da to nije za mene.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Uh, ja bih odma mogla biti kućanica. Gdje da potpišem?

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Uh, ja bih odma mogla biti kućanica. Gdje da potpišem?
    Ovako i ja, kada se sjetim količine stresa pod kojom sam bila kada sam radila i koliko je to loše utjecalo na moj privatni život, a tek na zdravlje, ne vidim gdje je tu smisao!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i ja bih mogla ali da mi je mužić tipa Romana Abramoviča

samo takvi su gusto sijani ali su rijetko nikli

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam jedva dočekala svoj duuuuugo sanjani posao: kućanica vulgaris

...........i baš mi je lijepo. Muž je također doma, pa provodimo puno zajedničkog vremena sa svojom kćerkicom.
    Volim biti neprekidno sa djetetom, kuhati, pospremati, voditi kućanstvo, surfati po Forumu i skupljati korisne savjete.
    Prije toga sam 5 godina radila u jednom dječjem domu kao zamjenska majka sedmero djece i to je bio posao od 24 sata na dan sa mjesečnim odmorima od nekoliko dana. To sam O B O Ž A V A L A !!! Radna atmosfera: stalno dječica naokolo, igranje, školske zadaće, kuhanje, peglanje, pospremanje, čišćenje, sve uz dječju pomoć. Plaća solidna, većina zaposlenika druželjubiva i uvijek spremna pomoći. Božić, Nova Godina, Uskrs... uvijek radni, ali to nikom nije teško padalo. Edukacije i stručna savjetovanja stalno dostupna, jednom riječju prekrasno,........ali......

.....želja da imam vlastitu obitelj je prevladala, tako da sad uživam sa svojom djevojčicom i svojim dobrim mužem, a za "svojom" dječicom iz Doma lijem suze kad me nitko ne vidi.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •