provjereno 2 puta , vjerovatno mi prvu nisu dobro očitali...
provjereno 2 puta , vjerovatno mi prvu nisu dobro očitali...
Pinky dušo glavu gore, mogu misliti kak ti je al nemoj se predati![]()
![]()
ona_82 kakva moćna beta :D :D :D :D
~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama i betalicama
pinkiy nema ti to nikakve veze, sjeti se mene , ja i kad sam znala da sam trudna imala sam osjećaj da ću svaki čas dobiti, bolilo me baš jako . da beta bude velika, glavu gore curo![]()
![]()
pinky,mene ti boli još i dan danas,a već ću u 6.tj.,tako da ti to može biti i simptom![]()
Pinky, to ti je pozitivan feeling..![]()
mene i simptomi PMS-a jenjavaju...
nije ni cudo kad mi danas 34.DC![]()
Moja beta danas,12.dpt je 476 :D :D :D :D najljepši poklon za godišnjicu braka(9 g.). :D :D :D
Ona :D :D :D koja beta.čestitam od srca.Koji ti je dpt danas,tebi su vratili 3 mrvice ?
Pinky izdrži još dan-dva,ja sam sigurna u veliku betu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima![]()
Cure, ima li tko da je vadio betu 11 dan nakon AIH??
Što mislite o tome??
Ja jednostavno ne mogu više, pa do ponedjeljka ću prolupati...
čestitam svim novim trudnicama i veselim se s vama :D
ja konačno stigla na moj otok sreće i stanje je ovakvo: izvadili mi 6 js od kojih se oplodilo 4 js, danas bio transfer dviju mrvica a u subotu zovem da vidim ako će biti šta za smrznuti. sada odoh u horizontalnu jer me iscrpila sva ova putovanja. betu vadim 30.12.
svimai pozdrav
H20 :D :D :D :D :D :D
ona_82 :D :D :D :D
Pinky draga, još ima nade , evo ~~~~~~![]()
H2O i Ona čestitke od!!!!!!!!!!!!!!!
Pinky drži se, glavu gore, nije još gotovo!
Vjerujem u dobru betu :D :D :D :D :D :D !
Ne, ne i ne! Daleko prerano, kad je u pitanju AIH! Znam da je teško, ali strpi se još malo...zedra prvotno napisa
![]()
Ne stignem vas u zadnje vrijeme bas pratit, moje cure mi ne ostavljaju bas vremena, ali vidim da ima puno novih trudnica.
~~~~~~~~~~ za jos puno velikih beta do kraja godine a svim ostalima kojima nije sada uspjelo ne odustajte![]()
od srca čestitam novim trudnicama jane79, H2O i ona_82, uživajte u svakom trenutku vaše srećice!
tužnicama šaljem jedan topli![]()
Pinky držim fige za veliku betu!
Curama u postupcima želim puno puno sreće!
Svima!
zisu, tvoje curice![]()
![]()
Ameli, super vijesti :D ~~~~~~~~za + i mrvice koje te čekaju
Pinky, to može biti i dobar znak~~~~~~~~+
ona_82, H2Oza lijepe bete.
![]()
zedra prvotno napisa
ja bi pricekala jos bar 3-4 dana.....znam da je tesko....
![]()
![]()
Ameli, ona_82,H2O :D :D :D za dobre vijesti
zisu curice![]()
zedra još malo strpljenja
cure![]()
čekalicama bete želim prekrasne predblagdanske darove i sretno svima u novim postupcima ...
Pinky, sve to mogu biti simptomi trudnoće, nadam se da jesu, izdrži još dan dva pa onda pravac u Ljubuški sretni laboratorij, nekako mislim da i ja slijedeću pit vadim betu tamo jer izgleda izrađuju pozitivne....
H2o, čestitke još jednom ovog puta na pravilnom duplanju bete i naravno na godišnjici braka, kakva sreća za kraj godine, uživaj
ona82, htjedoh jučer napisati, ali ne stigoh od posla, sve iznad 50 je ok, ali ovo je puno više iznad 50 pa ti čestitam na dvojčekima ili trojčekima
zadra, znam teško je strpiti se ali to je za Aih ipak prerano, ne znam može li tada uopće pokazati betu, možda neku nisku pa se možeš bespotrebno razočarati
danas je došao na svoje tko voli snijeg a ja sam i onako ljetni tipno uživajte dok ga još ima
curke sa velikim i lijepim betama čestitam od srca.![]()
![]()
![]()
ja danas bila na zadnjoj folikulometriji , dva vodeća 20mm , večeras štoperica i u petak aih , da vas podsjetim da sam prošli mjesec imala biokemijsku..koju sam brzo zaboravila krenuvši odmah u novi postupak ......pusa curke i prijavit ću se u čekalice u petak ako bog da..
![]()
ona_82 i H2O, predivno je kako nam bete lijepo rastu, moja je danas 4751!
Šaljem vam svima dio mog veselja i euforije, svim curama u postupku puno sreće, a svima ostalima što prije isti takav dobitni postupak i više niti jedna suza, osim radosnice, naravno!![]()
![]()
:D :D :D :D čestitke svima na velikim i lijepim betama...tužnicama.a svima nama ostalim čekalicama hrpu živaca,snage za dalje da čim prije držimo svoje male
..vadim betu 28.12.
ko će to dočekat...
![]()
joj dosta cura ce radit test ili betu za Bozic i 28.12
bit ce to predivan Bozic za nas sve...ja cu test raditi 27.12.. ako mognem do tad izdrzat:/ ............
ma ima da slavimo :D :D
bubble_71 ~~~čekamo
jane79![]()
Pinkyi ~~
posebnagupi i ~~~za LJ bingo siječanj
Dobar dan cure evo jučer nisam stigla da se javim.Nakon stimuliranog IVF-a u maju ovaj moj čisti klomifenski IVF pokazao je pozitivnu betu...kaže mi doktor da opet sutra idem vadit krv da vidimo dal se pravilno dupla.Beta mi je 51,7 pa se nadam da će biti sve ok iako je ralativno niska pa se malo bojim.
![]()
![]()
Novim trudnicama i onima koje će to uskoro postati
Amelie želim ti svu sreću ovog svijeta da bude sve u redu....![]()
![]()
bubble_71 cestitam :D :D :D :D