Samo bih htjela pohvaliti Mukicinu novu kolumnu![]()
![]()
![]()
Lijepo od Tebe Muki da si svoju tesku zivotnu pricu podijelila s nama, i jos jednom cu Ti ponoviti:
Mamu kao ti bi svatko pozelio!!! :D :D :D
Samo bih htjela pohvaliti Mukicinu novu kolumnu![]()
![]()
![]()
Lijepo od Tebe Muki da si svoju tesku zivotnu pricu podijelila s nama, i jos jednom cu Ti ponoviti:
Mamu kao ti bi svatko pozelio!!! :D :D :D
Simone pretekla si me. I ja sam htjela isto reci Mukici.
Jako mi se svidja kolumna i grozno mi je zamisliti sto si sve prozivjela. Divim ti se kao mami i zeni koja zna sto hoce. Svaka cast i svako dobro u zivotu.
potpisujem cure.......
Muki svaka čast!!!!!!!
klap klap klap
bravo mukice
Muki, pridružujem se curama u čestitkama i pohvalama.
I ja se pridružujem.
Bilo mi je strašno i čitati što si sve proživjela.
I divno je što još uvijek imaš toliko humora u sebi! Svaka čast
Bravo Muki!
da, odlicna je kolumna. toliko tuzna, ali s toliko pozitive i humora...
muki svaka cast!
Muki da se ne ponavljam - BRAVO!
mukice, uspjela si me rasplakati kao malo dijete, dijelom zato sto djelomicno prepoznajem svoju obitelj u tvojoj prici (kod nas je bio onaj drugi tip alkica, nikad fizicki nasilan, ali nam je zagorcavao zivot... no, za to bih trebala otvoriti kolumnu kao ti). svaka cast na snazi i snalazljivosti oko mobitela i fotografiranja ozljeda.
divim ti se.
Divim se tvojoj beskrajnoj hrabrosti i snazi !!!
Bravo, Mukice!![]()
egemama prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Fala cure...
ja već desetljećimapovećavam potrošnju na tžištu papira, a u novije vrijeme i emorijskih kartica jer naprosto OBOŽAVAM pisati...
Bila sam više nego oduševljena kad me se Iva sjetila pitat jel bi ja možda pisala nekaj za portal...
NARAVNO!!!
Jes da nije baš neka vesela priča (mislim na uvodnu), al kaj sad.. Možda bum se nekad u životu, na nekom drugom mjestu, u nekoj drugoj prilici mogla i drugačije predstaviti... Al sve u svoje vrijeme.
Baš mi je drago kaj neko to i čita...
Baš ovih dana razmišljam bi li se tolko čitalo da priča nije kakva je... i da je forum bio u pogonu... :D :D :D al kaj sad... sam vi čitajte i daj nemojte plakat...![]()
Pa ja sam SRETNA žena... u okviru svojih mogućnosti :wink:
muki za predsjednicu !!!!!
:D :D :D
Muki, cestitam na hrabrosti!!!
I ja sam htjela pozdraviti Mukicu i svaka čast. Kulumna je ostavila jako veliki dojam na mene, ne znam kojim bi riječima mogla iskazati poštovanje i zaželjeti svu sreću ovog svijeta njoj i drugim majkama što prolaze slične životne puteve. Svaka čast na hrabrosti, sabranosti i odlučnosti. Još jednom sretno:wink:
Znaš Muki, već sam ti to jednom rekla, kad se god sjetim tebe i svega što si prošla problem koji me tišti postane mnogo manji i mnogo lakše ga riješim. I odmah se sjetim kak me ti uvijek poklopiš pitanjem: " A kaj se ti Ori živciraš zbog gluposti??"
Shvatim zapravo da su pravi životni problemi daleko od mene, ma koliko to grubo zvučalo tebi. Obično se mi ostale borimo sa zlim jezicima svekrva, sa natezanjem stanja na računu, hoće li nam muž baciti zmazane gaće u košaru ili neće, opterećujemo se sa sitnicama.
I ja sam pročitala, i kao što Orijana kaže, problemi od mnogih od nas ovdje naspram tvoje tragedije su ništa!
Sretni nam bili i puno vas čitali!
Ujedno, Mukice, htjela sam te pitati. Ako je previše privatno pitanje nemoj odgovoriti, ali to si spominjala u jednom od tvojih tesktova - rekla si da ne možeš do svojih osobnih stvari koje su ti ostale u kući tvog BM-a.
Zar se ne može sudskim putem dobiti pravo na osobne stvari koje su ti ostale u domu? (Pitam, nadam se da mi neće nikada trebati, ali Bože moj, dobro je znati)
Kakve stvari, ma požar je bio - požar![]()
Draga moja, zakon je jedno, realnost drugo jel tako moji dragi pravnici.
Neke stvari je bolje ostaviti za sobom, makar ja to tako ponekad gledam :wink:
Bravo hrabrice!
Dajes snagu ostalima.
Muki, genijalan mi je tvoj stil pisanja!
Moram priznati da sam umirala od smijeha na nekim dijelovima, pogotovo kad si Okiju pokazivala kako će mu zubi izgledati ako bude jeo puno smokija...![]()
![]()
![]()
o, da, taj dio sa zubima je i Anja JAKO dobro zapamtila.....
Muki, ja ti ne bum niš govorila, ja bum djelovala :wink:
Muki prava si hrabra žena i mama!
Mukice......
ostala sam bez rijeci citajuci tvoju pricu...Sta reci nego da si jedna zaista hrabra zena,majka kakvu samo mogu pozeljeti tvoja ta dva blaga.....I bilo je suza dok sam citala pricu ali na kraju je bio jedan osmjeh,osmjeh zadovoljstva da si se izvukla iz tog pakla,da ides dalje i da si puna optimizma......Pozdrav veliki od Nee.
Muki na izbornu listu!
Hehe...barem bih ja onda znala za koga glasati :Dlavica prvotno napisa
Mukice svaka čast!
Neko je jednom pitao koga od poznatih ima na forumu. Koliko ja vidim imamo jednu u budućnosti vrlo uspješnu književnicu. :D Toliko optimizma, humora,... Hoću još. Pa to se mora objaviti i u obliku knjige! :wink: (znam da sam ja nezgrapna u izražavanju)
mukica je greskom zakljucala topik u kojem je hvale![]()
sad nastavite 8)
Hej,Mukica!Pa nisam mogla vjerovati dok sam sve to čitala!Svaka ti čast malo koja bi bila toliko hrabra napraviti to što si ti napravila!Sad slijedi ono kaj smo se već dogovorile:Ak ti zagusti,dojuri k nama -uz tebe smo!Pusa klincima!![]()
Mukica, kolumna ti je fantasticna! osim kako si opisala one ruzne stvari (neka budu zauvijek prosle), bez zrnca patetike ali upecatljivo, osvojila si me opisima 'obicnih' stvari - kako pecete kolace, popravljate zube :D i sl. samo pisi i dalje!! jedva cekam iduce nastavke..
MOgu samo zamisliti kojiko ti je hrabrosti i snage trebalo da promjeniš svoj život. Ali vjerujem da se trosturko isplatilo - za tebe i tvoju djecu. Divim ti se i želim ti svu sreću, a mislim da ćeš u životu još mnogo toga postići kad si mogla i ovoliko puno.
Jos jedna (do nedavno) samohrana majka. Rastala sam se kad su mom sinu bila cetiri mjeseca-mozete onda zamisliti kako nam je bilo "lijepo". Bila sama sa sinom godinama, nisam sa muskarcem htjela ni kafu popiti i rekla-nikad vise! E, sad sam opet udana, sretno, za najdivnijeg muza na planeti i od proslog juna imamo i malog Andreja. Moj stariji sin ovih dana puni 15 godina i obozava svog malog brata. Mukice- ne gubi nadu!
www.visiofutura.ch
A zašto Mukica ne bi napisala knjigu?!
Sigurna sam da bi tvoja hrabrost i vedar duh pomogli mnogim ženama koje se, nakon razvoda, osjećaju k`o bez ruku i nogu!
Ako neke mogu pisati o majčinstvu, seksu... i to dobro prodavati... zašto ti ne bi mogla pomoći (i sebi i drugima) knjigom sa puno bolnijom temom?
pročitala kolumnu .Priča me je dirnula i naravno pronašla sam tragove i svoga života . Puno pohvala hrabrosti u vlastitom životu pa tako i u ovom virtualnom prostoru treba snage izložiti se. pozdrav i samo naprijed
sorry cure-ja malo padam sa marsa ali ste me stvarno zainteresirale!!!!pa gdje mogu procitati mukicinu kolumnu?? :? probala sam preko pretraznika,ali ne ide!!![]()
Toliko hrabrosti.....svaka cast!
"Poslije kise dolazi sunce."
Aha. I ja sam ponovo pročitala Mukica I, a onda i Mukica II![]()
Svaka čast na tolikoj hrabrosti![]()
[quote="Mukica"]o djizus :D
kaj to neko jos opce cita[/quote
cita,cita!!!svaka cast mukica!!
a nadamo se da cemo uskoro moci procitati nesto od tebe sa nekim veselijim i puno ljepsim temama!!
..e cita..cita..-ooo daaaa..--ma bravo! 8)Mukica prvotno napisa
![]()
Mukice, divim se tvojoj hrabrosti!
o majko mila, od kud ste to izvukle :shock:
hval, hvala![]()
nego da se pohvalim - konacno sam se, bas neki dan, rastala i na sudu :D :D :D
dakle - sad sam i sluzbeno raspustenicai glava jednoroditeljske obitelji
iskreno, nisam tako zamisljala svoj zivot - nikad nisam planirala udati se pa rastati, nije mi to bila opcija, pogotovo zato jer sam u zivotu okruzena uglavnom i vecinom ljudima koji su u vise-manje stabilnim vezama, pa mi je sve ovo jos teze palo, ali drugacije nije islo - ja sam ucinila fakat sve sto sam mogla i ne pece me savjest da nisam dala sansu ovom braku
klincima je tesko
oskar stalno brije da ce se tata vratiti, a u isto vrijeme ne zeli uopce ici kod njega kad su nejogovi vikendi
bas koma situacija
oni uopce ne razumiju zbog cega smo se mi rastali iako su puno vise puta nego sto je ikad bilo potrebno prisustvovali nemilim svadjama i teskim rijecima
rekla sam im da nisu oni krivi, rekla sam im da ce on uvijek biti njihov tata bez obzira na sve, rekla sam im da ih ja nikada necu ostaviti...
sad ne razumiju, ali sigurna sam da ce, kad ce to biti potrebno, znati i shvatiti zasto nismo zivjeli s tatom i zasto smo mi malo, mrvicu drugaciji od svih ostalih
o majko mila, od kud ste to izvukle :shock:
hval, hvala![]()
nego da se pohvalim - konacno sam se, bas neki dan, rastala i na sudu :D :D :D
dakle - sad sam i sluzbeno raspustenicai glava jednoroditeljske obitelji
iskreno, nisam tako zamisljala svoj zivot - nikad nisam planirala udati se pa rastati, nije mi to bila opcija, pogotovo zato jer sam u zivotu okruzena uglavnom i vecinom ljudima koji su u vise-manje stabilnim vezama, pa mi je sve ovo jos teze palo, ali drugacije nije islo - ja sam ucinila fakat sve sto sam mogla i ne pece me savjest da nisam dala sansu ovom braku
klincima je tesko
oskar stalno brije da ce se tata vratiti, a u isto vrijeme ne zeli uopce ici kod njega kad su nejogovi vikendi
bas koma situacija
oni uopce ne razumiju zbog cega smo se mi rastali iako su puno vise puta nego sto je ikad bilo potrebno prisustvovali nemilim svadjama i teskim rijecima
rekla sam im da nisu oni krivi, rekla sam im da ce on uvijek biti njihov tata bez obzira na sve, rekla sam im da ih ja nikada necu ostaviti...
sad ne razumiju, ali sigurna sam da ce, kad ce to biti potrebno, znati i shvatiti zasto nismo zivjeli s tatom i zasto smo mi malo, mrvicu drugaciji od svih ostalih
Cestitam i na tome! (Nisam znala da razvod tako dugo traje.)Mukica prvotno napisa
Deca su jos mala da bi razumela sve, ali shvatice da si ucinila najbolje. I zaista jesi, i za njih i za sebe.
Sve najbolje tebi i deci!
Neka ti odrastu zdravi i veseli!