ma ne traje dugo
samo samja skompolicirala sve
podnjela sam zahtjev (treci po redu) krajem prosle godine
kad sam se konacno zaista odlucila rastati stvarno nije trajalo dugo, mozda 4 mjeseca
al ja sam u malom gradu, pa sve ide puno brze
ma ne traje dugo
samo samja skompolicirala sve
podnjela sam zahtjev (treci po redu) krajem prosle godine
kad sam se konacno zaista odlucila rastati stvarno nije trajalo dugo, mozda 4 mjeseca
al ja sam u malom gradu, pa sve ide puno brze
Muki, drž se!![]()
I ja sam tek sada ovo pročitala.
Mukice svaka čast!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja nisam gledala datum prvog posta i tržim NOVU kolumnu od MukiceNaravno, pročitala sam ponovo sve prijašnje, malo i zasuzila
![]()
Dakle, vrijeme je da je ponovo počneš pisati, vidiš da imaš vjernu publiku.
uh, nemojte me nagovarat
imam materijala tj. tema kolko hoces
al nemam vremena![]()
a kad se tak neceg primis treba pisat redovno ili bolje ne pisat 'opce
Mukica![]()
![]()
Svaka cast na hrabrosti![]()
Ma ja sam tek sad povezala kolumnu i Mukicu!!!!!!!! Ajme glupace! A u stvari pre x godina kada sam slucajno naletela na Rodu ta kolumna je bila prvo sto sam procitala i navukla se. Posle sam tek otkrila forum i sve ostalo.....
Pa Oskar i Melita, jaoooooo tek sam sad povezala (gde je smajl koji lupa glavom o zid?)
za vissnju
bas mi drago da sam te ja navukla
Svaka čast na kolumni, trebala bi opet propisati. Tko zna pisati, zna, bez obzira na tematiku, bila ona lijepa ili manje lijepa!![]()
Inače, one rođendanske pozivnice u jednoj od kolumni su 'mrak', kak si ih uspjela napraviti? Nama se bliži ročkas i baš bi se malo potrudila i tak nekaj napravila, ali fakat ne znam kak. Kaj treba neki program za to ili?
![]()
Svaka čast na kolumni, trebala bi opet propisati. Tko zna pisati, zna, bez obzira na tematiku, bila ona lijepa ili manje lijepa!![]()
Inače, one rođendanske pozivnice u jednoj od kolumni su 'mrak', kak si ih uspjela napraviti? Nama se bliži ročkas i baš bi se malo potrudila i tak nekaj napravila, ali fakat ne znam kak. Kaj treba neki program za to ili?
![]()
e bok diana :D
bas sam se pitala di si![]()
a za pozivnice - trebas imat photoshop i nesto malo znanja za rad u njemu
i to je to
a da imam vise vremena ovih dana ja bi ti ih slozila
thanks!
Vjenčana kuma mi ima photoshop, pa ću nju ugnjaviti malo.
Još jednom, well done za pozivnice!
Na kraju, već si pomogla samim tim što drugi crpe ideje od tvojih djela.![]()
sad sam ponovo htjela pogledati tvoje kolumne 'Mukica II' gdje su baš i te pozivnice, ali ne mogu ih naći. Kaj je to negdje nestalo ili?
nemampojma :?
idem vidit
ahaaaa
cure su pospremale po portalu![]()
poslacu ti na mejl kad dodjem doma
nemam ih tu na poslu
Samo da ti javim da sam si ja save-ala tu pozivnicu već prije kad sam čitala tvoje kolumne, samo sam zaboravila.
Toliko me se dojmila, da sam to valjda automatski pospremila u svoj folder da imam ako mi zatreba.
Thanks anyway!