vikki![]()
Aurora, meni su te 3 kile na moju visinu ko drugima 10, ali drago mi da se mogu posvetiti sebi ovaj mjesec
![]()
Do 14. se čujemo-možda se neko zaleti na kratko, ako ne-ima vremena za novi termin.
ina, brzo ozdravi
tiki, jel bolje?
vikki![]()
Aurora, meni su te 3 kile na moju visinu ko drugima 10, ali drago mi da se mogu posvetiti sebi ovaj mjesec
![]()
Do 14. se čujemo-možda se neko zaleti na kratko, ako ne-ima vremena za novi termin.
ina, brzo ozdravi
tiki, jel bolje?
Vikki, i ja sam se prekjučer u autu klizala, i to pod ručnom :shock: A jutros je bilo divno hodati po neugaženom snijegu.
Još se, naravno, čujemo do 14.1.![]()
I ja dobila 3 kg za blagdane![]()
Cure, svima grande hug![]()
Probat cu se dovuci na iducu kavicu![]()
Tikica, koja čast![]()
Još kad bi nas i Tiki počastila svojom nazočnošću odmah bi je prestao zub boliti 8)
A tko o čemu, nego vi baš o kilama? Ma se ne usuđujem stati na vagu![]()
... i uvijek kada krenem s dijetom, od drugog dana sanjam pohane piceke![]()
Veselim se susretu s vama na sljedećoj kavici![]()
da pohane piceke![]()
![]()
evo sad mi koegica daje neku SONOMA dijetu, a ja njoj
šab me gabri za dijetu, ja sam hedonista :D
lako se meni šaliti, a kad se krene "lijepiti" neću se moći "odlijepiti"
cure![]()
AuroraBlu, kažeš ti našoj mare41 3 kg, e sjećam se kako sam ja bila važna kad sam govorila da sam zaradila samo 3 kg viška od kada sam u postupcima, a sada je već 10 kg viška :shock: . ...Da sam bila na kavici s onakvom zuboboljom, baš bi imale kraj sebe pravu živčanu babu
..ide hvalabogu na bolje.
gričanka i ja više ne idem često na vagu, nisam ni sanjala da mi se tako nešto može dogoditi.
I kako mare41 kaže, i ja u postupku ne pomišljam na skidanje kila. Kod mene nisu hormoni krivi za debljinu nego baš takav stav - kad sam u postupku pa neću se još mučiti sa nekakvom dijetom.
Cure od skorog postupka, koji dan brojite? Kod mene 7. d.c. Oko 23-ćeg startam, postupak s femarom. Kod vas čisti prirodnjak?
vikki, za bolji dan!
Mimek![]()
tikica_69, nadam se da si bolje.
Jesam tiki, bolje sam....u svakom pogledu. Samo furam neki svoj film prije MB pa i nisam neko drustvo![]()
A i moram si kicmu dovesti u red, jer je u komatoznom stanju :/
Cure, vidimo se na iducoj kavici sigurno....ni lavine snijega me nece sprijeciti![]()
Drage cure, evo ja se javljam da sam se danas naručula na prvi pregled na SD, termin 26. 1. da vidim što će dr. Bauman reći. Preporučila mi ga je suborka koja je kod njega u 11. mjesecu ostala trudna nakon neuspjela dva klomifenska na VV. Neću ja odustati od mog Lučija, ali mi je trenutno malo muka od čekaone, sale, itd, a sve naravno zbog tih neuspjelih punkcija. Kako 3 puta nismo dobili JS s klomifenom, morali bi probati s nečim drugim. Zapravo mi je muka od rečenice: ''Nismo dobili JS''. Što to zapravo znači? 1. Da je folikul prazan 2. Da stanica nije kvalitetna 3. Da je nisu uspjeli uhvatiti. Toliko sam o tome čitala a na kraju ništa ne znam. :?
Bubzi, nakon što sam se vratila s punkcije bez j.s., povela se rasprava vezano uz link http://www.ivfauthority.com/2009/07/...retrieval.html (hvala CERES), dakle, postoji mišljenje da ne postoji prazan folikul kao takav (inače bi se prazan zvao folik. cista), nego se smatra da su j.s., nezrele ili prezrele, evo i ovaj link da ne ponavljam http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...asc&start=1250
Mom najdrazem klubu i kokama ZELIM SRETNU I USPJESNU NOVU 2010-tu GODINU!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~isvima!
![]()
![]()
Bubzi, nadam se da će više sreće biti na SD. U zadnjih godinu dana primijećujem da su jako uspješni, vjerojano ima neki razlog. Sretno!
bebomankić, Dorian i dva zubića
. Tatin sin.
Suborka koja je zatrudnila na SD mi je rekla da joj je puno psihološki značilo što nije bilo gužve, što je znala da može nazvati lab da joj vele je li se što oplodilo i kada da dodje. I meni to izgleda lakše kao zubar bez i s injekcijom. A ako psihološki bude lakše, možda i lakše uspije. Hvala vam na lijepim željama cure, a kamo vi idete?
Bubzi, mislim da je najbolje da dodes na iducu kavicu pa cemo ti referirati sve sto te interesira jer nema gdje nas nema. Neke od nas su veteranke a neke se jos zahuktavaju.
Ja bih da kavicu ipak malo prolongiramo iako bih vas rado opet vidjela ali bolje da prikupimo materijala za "raspravu". Ja jos cekam odgovor iz Mb.
Na sljedeću ću se fakat nacrtati. Za prošlu sam saznala dan prije i jednostavno nisam stigla. Vidim da ste često u Staroj Savi, a to mi je birtija (tad je još bila studentska birtija) iz mladosti. No, gdje god bila kavica, ja ću doći.![]()
drage cure, samo da vas pozdravim, ja sam vaša nova prijateljica, 39++, za koji mjesec dodajem i treći + na ova dva. odnedavno sam na forumu mameibebe pod istim nickom.
inače, čitam ovaj forum već dugo i dobro vas poznajem![]()
moj problem je to što zbog mnogih razloga ni na mpo ne mogu, pa vas samo pratimi želim vam puno uspjeha, a meni samo ostaje da se nadam čudu...
toliko za sad, pozdrav od mene![]()
Beta, dobro došla među svoje, malo nas je, al ne damo se :D
cure, hvala na dobrodošlici![]()
dakle, ovo je klub nas u najboljim godinama :D
Beta dobro nam dosla i ovdje i razmisli jos jednom o tome sto su ti cure sa MiB predlozile (zamrzavanje sperme kad muz dodje doma).pa u akciju "sam svoj majstor".
![]()
![]()
drage moje, to mi nikad nije palo napamet, ali evo od vašeg prijedloga počinju mi se vrtiti neke stvari u glavi. a gdje još pročitah da prodaju i pribor za "oprašivanje", hehe, pa zamišljam sebe sa svom tom mašinerijom, a prvo zamišljam mužaodnosno njegov look ako mu predložim ovo što vi meni predlažete...
mislim, ako mu predložim da budem "sama svoj majstor". a zamislite šta bi rekao moj cijenjeni komšiluk ako bih zatrudnila, a mužića nisu viđali poodavno, niti su čuli da sam ja bila kod njega, hehehe... pošto obično komšije saznaju sve prije mene možda od njih saznam i da sam trudna. a i ko je otac![]()
![]()
![]()
tikice69, hvala i nadam se uskoro jednoj pozitivnoj beti od tebe![]()
ova ti dakle beta šalje pozitivne vibracije...
Lako cemo za komsiluk samo da ti upali.![]()
Potpis na ovo 8) i naravno, dobrodošla Beta!RuzicaSB prvotno napisa
Jeli to onda kafica prolongirana za tjedan dana?
Dobrodošla, gospođo Von Hcg 8)
Dakle, prvi put čujem za ovo "sam svoj majstor" sa zamrznutom spermom. Zar se to ne radi u klinici gdje je i pohranjena zamrznuta sperma?!
Beta, jel TM možda plovi? Moj će na proljeće doslovno otplovit (promjena karijere, he he) i isto me zabrinjava kako ču sve to organizirati. Ne znam da li u Vinogradskoj pohranjuju spermu, ali to ću saznati ovih dana na dogovoru (danas počinju radit pa ću ih nazvat malo kasnije).
Bubzi, pitala si gdje smo, evo, ja sam u Vinogradskoj![]()
Gričanka, a kad tebi paše kava?
AuroraBlu prvotno napisa
Upravo tako! "Sama svoja majstorica" znači bez muža (njegov uzorak je smrznut), ali definitivno u klinici...
![]()
Beta, dobro nam došla!![]()
curke, hvala vam na ovoj srdačnoj dobrodošlici u Klub KUNG - nije to nikakav kinesko prezime već "klub koka u najboljim godinama"![]()
ma, nažalost, ne mogu biti sama svoj majstor i da hoću, moram se prvo dočepat' muža, tek smo se prije nekoliko dana oprostili do sljedećeg viđenja koje neće biti prije novog godišnjeg doba. nije moreplovac, al' isto mi dođe. ustvari, da je moreplovac, imao bi više love![]()
evo nismo dugo čekali prvu pozitivnu Betu u klubu 2010.g., ali nismo je baš očekivali u ovom obliku, no pošto su kod nas sve pozitivne Bete dobrodošle Beta von Hcg dobrodošla![]()
ja se brusim zvati na VV iza 13 h, a moram provjeriti i da li su mi dobri brisevi.
dok se ti brusišja se nadam da će ovo moje prijavljivanje na forumu donijeti i druge pozitivne ß - sve je nekako simbolično- i ova 2010 godina (dabogda vam beta odmah tol'ka bila
) i moje ime, pa nek' se prve trudnice s ovog foruma počnu javljati odmah
![]()
I ja sam za odgodicu, jerbo ćemo imati novosti i ovotjednih događanja, pošto klinike počinju s radom, a sredinom tjedna imam i neke popodnevne obaveze, ali nastojat ću se prilagoditi prema dogovoru ostalih koka ukoliko to bude ovoga tjedna.AuroraBlu prvotno napisa
![]()
Usput, i meni je "sam svoj majstor" sa smrzavanjem sperme novost!
Mimek, imaš još 7 min za brušenje i vibrrrrrr za dobar nalaz briseva![]()
Shanti, Mare ... que pasa?
Koke ...![]()
Mimek, si zvala?
Evo, ja imam u četvrtak kontr.pregled (24.dc), pa ako je sve čisto sljedeći ciklus krećem s folikulometrijom, a tko zna, možda dobijem i klomifene da vidim kako reagiram na njih.
I ja sam za odgodicu do sljedećeg tjedna, ovaj tjedan ću ostajat na poslu da nadoknadim taj četvrtak.
Beta Von Hcg, na kojoj ste klinici? (nikako mi ne ide "ti" uz ovo Von)![]()
zovem, zovem, zovem, al' me ne šljive...
a ni svog ne mogu dobiti, ali do njih ću otići popodne, a ukoliko ne dobijem VV danas zvat ću sutra i dok ne dobijem...
e moja gričanka vidiš šta se propusti zbog kavica![]()
kavice, odnosno od sad moramo piti vino i to kontroliranog porijeka (vidi PDF muškarci, pastika, ftalati i nešto svašta)
Mislim i mislim... ne mora bit komšiluk uključen u trajanje gestacije, možda se može proći tipa a rođen malo ranije ili kasnije, ne vode baš valjda tolikog računa, ond. nisu baš tako rijetki vaši susreti... Ubacujem ideju za slučaj da je izvedivo. U CITO-u u ST-u najnormalnije rade tako - dosta "pomoračkih" brakova je na tom području.Beta von Hcg prvotno napisa
dobila svog gin. i nakon dugo čekanja životinje su tu !!!!
eto i ne trebam zvati VV dok se ne riješim podstanara, a slutim da će to biti dugotrajan proces...
Mimek, kako je ime podstanarima? Možda nisu neko koji kad dođu ne znaju otići..
i ja ću ovih dana na UZV da vidim šta me to žiga (pratim Auroru) i da li možemo nakon M na pola klomifena, a htjela sam zvati prim.ginekologa da provjerim kad uopće radi, ali nisam mu se mogla sjetiti prezimena, sad sve moram obaviti na noge zbog 39+++ i pripadajuće senilnosti
gričanka, bum ti pisala![]()
nisam ni na jednoj klinici, pokušavam doživjeti prosvjetljenje i čudo iz prirode (ali bez društva, osim mog slatkog mužića)![]()
inače, iz mnogo razloga trenutno ne mogu na mpo, možda tek za godinu dana :?
moji kućni ljubimci - ureaplasma
Aurora zvuči ti poznato jel'?
Danas se počinjem svim raspoloživim sredstvima boriti za iseljenje
Mimek, doksiciklin odmah 10 dana (nemoj slučajno gubit vrijeme sa sumamedom) i bit će sve ok. Počni ga pit već sutra, i negdje 1.2. ćeš već moći na kontrolni bris. Odnesi ga sama u Mirogojsku 16 na HZZJZ i ako je negativan nalaz je gotov za 4 dana. S tim ideš na onaj dogovoreni pregled na VV, i u 3.mj.nema prepreka za tvoj IVF.
Jel sve jasno? 8)
da šefice ! držat ću se predsjedničkog protokola![]()
koke moje, ja sam, kao podupiruša ovog divnog kluba, došla samo cmoknuti vas i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas
Ginger, drago mi je da si ponovo u akciji :D
Koke moje, sto ima onda te kave skoro i gdje?
tikica, evo prijedlog za kavu 21.1. u popodnevnim satima ili je možda društvo za subotnju jutarnju kavu-23.1.? Do tad tikica stiže obećano (+šprice).
Dobro jutro svima! Ja sam za 21.1. popodne. A subota popodne nikom ne paše? (ja sam inače tada uvijek u gradu na kavi, a subota ujutro mi je dosta nezgodna)