Cure, vidim dela se i u prosincu![]()
Ajde odlicno i neka vam je sretno![]()
Cure, vidim dela se i u prosincu![]()
Ajde odlicno i neka vam je sretno![]()
Evo moj prijavak: seka lijevo, braco desno, još jedan UZV preksutra pa punkcija možda u utorak ili u srijedu, odužilo se, a reakcija skoro pa nikakva...Aurora, čekamo te![]()
Znači, dva folikula? Vibram i dalje!mare41 prvotno napisa
Hvala, cure, ne očekujem ništa od ovoga, al drago mi je da su slične veličine: 12,8 i 12,5, a endometrij 6,5, vidjet ćemo nakon puncije kakvi su...
Ma nije to skoro pa nikakva, nije da padneš na rit od reakcije, ali eto, ih, i seka i braco (btw, seka je za sada manja, braco veći ili obrnuto?mare41 prvotno napisa
). Vibram za prekosutra
![]()
Aurora, čekamo vijesti![]()
E, pa to me zanimalo, jesi li u međuvremenu dogovorila božićnu punkciju...tiki_a prvotno napisa
![]()
Mare, a šta je doktor komentirao? Ja :D :D :D za bracu i seku! Dva iste veličine su ok i u njima će sigurno biti j.s.![]()
Vjerovala ili ne, ja sam potpuno zaboravila pitati za svoj endo, a on nije ništa rekao.Ja kad uđem u sobu za preglede, kao da ulazim u neku drugu stvarnost, zaboravim sve na što mislim u čekaonici. Dobro, ne baš sve, na folikulić nisam zaboravila, narastao je i danas mi je 14 mm, 10.dc. I sam je. Ponovo uzv u ponedjeljak pa ćemo vidjeti da li će nešto biti od toga.
uf što ste brze...
mare41za bracu i seku, a šta doktor komentira na takvu reakciju
AuroraBlu, tiki_a pa ima još akcija ove godine... tko zna šta se može iz toga izrodit![]()
cure![]()
Aurora, super za folikul 10. dana, ma bude iz njega svašta, a nema mi dr šta reći osim da je slaba reakcija, kad ovo prođe probat ću saznati više o AMH-u kao markeru stimulacije...
Nisam ovo razumjela. Nisi li ti već vadila AMH ove godine?mare41 prvotno napisa
o da, i niko nije trepnuo na nisku vrijednost, a trebali su...54 menopura su bila apsolutno nepotrebna, bolje sam reagirala na klomifen, probat ću se raspitati zbog drugih (sličnih)..
Mare41, bitno da su folikulici tu i sada se posveti njima. Nadam se da ce vec u nedelju pasti stoperica, vrijeme je vec da se ova faza zavrsi.
AuroraBlu, kod tebe to skroz fino napreduje samo jos da dr. bude dobar strijelac.
mare41, za sada ipak jako lijepo zvuči, dva ravnopravna folikula, endić je fino napredovao, bit će tu braco i seka :D
AuroraBlu, tvoj folikulić je lijepe veličine, ali...zašto uzv u ponedjeljak, zašto ne prije? SRETNO!
Shanti, danas je mm ostavio svoj dio u klinici
pa sad mogu računati na božićnu, kad mi bude 1.d.c. oko 15.12. prijavit ću se i pitati da li može. Samo još nisam sigurna da li sada probati s femara+men. jer ipak postoji opasnost da me ne bi npr. jedan dan duže držali pod stimulacijom zbog praznika, a u tom slučaju bojim se bježanja folikula.
Tiki, a zašto misliš da bi trebala na uzv prije ponedjeljka? Pa bila sam prije 3 dana i bio je 10mm, danas 14, u ponedjeljak će valjda dosegnuti 18. Bez veze je da sutra opet idem, a nedjeljom ne naručuju.
I daj mi objasni, kažeš da je TM dao svoj dio. Znači li to da će mu zamrznut uzorak, ili???
mare, ajde bar su dva i biti cemo sretni s time i veseliti se pozitivnom ishodu
shanti, obozavam tvoj stav i pozitivu i onosto te tjera dalje
Aurora, vibram da je folikulic pun i da ce i tebi biti krasan prosinac
A gdje nam je visnja :?
Ostalim curamai
![]()
AuroraBlu, uvijek sam ljuta na sebe kad ovako nešto napišem jer ne želim nikog uplašiti, ali k' vragu kad je bilo jače od mene. Ma sudim po sebi jer mi folikuli rastu 2 mm dnevno i štopericu primam na oko 16,5 mm, jednom samo uspio lov i na 17 mm, sve ostalo mi je prekasno. Nisam znala da u nedjelju ne možeš na uzv. Kod tebe je sve sporije pa će biti ponedjeljak ok. I kod tikice_69 se uvijek uplašim kad dobije štopericu na veće mm od mojih, pomislim da će biti kasno, ali uvije je folikul bio uhvaćen. Bit će sve u redu, endo je u skladu s veličinom folikula i navijamo za ponedjeljak!
Zamrzavamo mm-ov doprinos da smo bez brige. Kod prvog postupka biolog je rekao da je sjeme iste kvalitete, jedino kod zamrzavanja i odmrzavanja nešto propadne. E, sad, nadam se da je tako. Ako se sada raziđemo, neka, imam jednu dozu![]()
Evo da se i ja malo javim, nije me dugo bilo i vidim ima puno akcija. Nadam se da će biti puno uspješnih i da će vam sv. Nikola ostaviti dugo očekivane darove![]()
Kod mene nema ništa novog, mi smo i dalje u stand by poziciji. Kćerka mi ima nekih problema sa gušteračom i hormonima štitnjače pa sam sad s time okupirana. Ima jako povišen TSH, a ima samo 17 godina. Nadam se da nije ništa ozbiljno![]()
Idem sad čitati što se sve događalo proteklih tjedana. Svima![]()
cure dok vas ne pohvatam želim da znate da mislim na vas i da vas puno![]()
Sretna ... ajme avatara ...predivan je![]()
Mare41 ... vibrrrr za bracu i seku![]()
Shanti, Tiki_a, Mimek, AuroraBlu... i ostale koke ...![]()
višnja, nadam se da će curici ubrzo biti dobro i da je ovaj sada problem samo nešto prolazno.
sretna35, super da si s nama!
Danas čekamo novosti od mare41, moraju biti dobre, naravno!
vidjet ćemo u srijedu hoće li biti dobre vijesti, danas su oko 16 oba, endo 8, hoće štopericu sutra, bumo vidli...
višnja, nadam se da će biti sve ok s curom,
svima![]()
mare41, polako pa sigurno i pravilno, sve miriši na dobro. Sutra zadnja pikica :D . Za srijedu!!!
cure![]()
tiki, sutra sama pikam intramuskularno, danas mi je pokazao, izgleda izvedivo, ako kome treba-prijavljujem se za pikanje po kućama.
Mare, :D :D :D Vidiš kako liepo rastu, koji ti je dc danas?
Znači, sutra si sama daješ štopericu, i to u guzu!8) A na koji način ti je pokazao?
Držim fige za srijedu!
Ja javljam sutra ujutro koliko su moji narasli![]()
Cure![]()
Aurora, nestrplčjivo čekam tvoj sutrašnji izvještaj, a dao mi je menopure u guzu tako da vidim da nije ništa strašno,
tikica_69, kako je nakon nezgode? Bolje?
Gričanka, jel polako pakirate?
Shanti, mila![]()
Mimek, čekamo..
sretna35, ljepotan na mamu![]()
vikki, višnja, tacai posebna
runi i aleksandrij
Sretna, čestitam, to je vrlo jedan naočit dečko![]()
Tikica, ta tvoja ozlijeda je sigurno neki dobar znak 8)
Joj kako će nam kava 19. biti uzbudljiva :D
Mare41, ja se prijavljujem odmah za pikanjeVidiš da folikulići lijepo rastu, a i endo je sasvim O.K. Tebi i Aurori ~~~~~~~~~~~~ da nam uljepšate predstojeće blagdane
![]()
Višnja, nadam se da će s curom sve biti O.K. i da su to pubertetski hirovi prirode.
Tiki_a, samo se ti ne daj smesti. I ja sam svojedobno htjela zamrznuti MM-ove plivače (čovjek stalno na Yamahi, a ja sebična kakva jesam, uvijek mislila, joj ako mu se nešto dogodi, kako ću u postupaka znao se polomiti, obično pred godišnji i sl.)
![]()
Tikice, nadam se da se oporavljaš od prometne i puniš baterije za Maribor.
Taca70, ima li kakvih novosti? Hoće li biti FET prije N. godine?
Runi, avatarJoš dva-tri tjedna pa ću je vidjeti i uživo.
Sretna35, drago mi je da nađeš vremena i za nas. Dečko je![]()
Mimek, gričanka, Shanti i ostale koke![]()
A ja evo, nakon sfušanog klomifenskog ciklusa dobila 25 dc nešto što nije ni nalik na ciklus (dva-tri dana smeđeg iscjetka, od toga jedan dan malo gušći, no svježeg krvarenja uopće nije bilo). Prsa bole, i danas, 6 dc. napravim LH trakicu (bezveze, ne znam što mi došlo, nemam testova za trudnoću, i ne želim ih više gledati negativne), kad ono traka ful pozitivna :shock: Srećom idem svome soc. gin. u srijedu na UZ, a u četvrtak Radončiću pa ćemo vidjeti što se događa. Inače, zadnji nalaz hormona također :shock: štitnjača, hvala bogu O.K., FSH 4,48 (a na stimulaciju reagiram ko da imam 59, a ne 39).
Svima big hug!
Šibenčanke(i ja je imam u mob.
)
vikki....hm....baš me zanima uzv, makar nam ti znaš ostati T pa se smijem nadati...
Sad nam je na redu AuroraBlu :D . Baš je zanimljivo, svakih par dana jedna od nas je u nečem konkretnom.
tikica_69 još na bolovanju?
ninatz nam je opet nestala...a ne usudim se ni pitati ima li što u planu?
Vikki draga, pa taj plus mirisi na betu. Sad sam kao otkrila Ameriku.![]()
U koje vrijeme si kod R u cetvrtak? Ja cu na folikulometriju jer mi je 9.dc 1.UZV pa da se druzimo u cekaoni (moze i poslije).
Mare41, pikanje u guzu jos nisam svladala, bas me interesiraju tvoji dojmovi. Sretno.
Svimai drzite se.
U 16.45 naručena (kratko, samo konzultacije). Može, ako ti paše poslije (prije sam na poslu).taca70 prvotno napisa
svim dragim curama iz kluba 39+ koje su sada trenutno u akcijama šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velikeeeeeeeeeeeee bete a i ostalim kokicama puno![]()
![]()
![]()
Sretno cure!!!
![]()
Evo rozalija i ja dobile svoje protokole iz MB i obje danas procurile....i to je valjda neki znak![]()
Da, da...jos sam na bolovanju i jos me kicma krvnicki boli.
14.12. idem na funkcijsko snimanje kraljeznice pa onda vjerojatno na terapije ovisno o kolicini ostecenja :/
Cure, neka nam je svima ugodan prosinac a curama koje su u postupcima nek dodje mali smotujak pod bor :D
Svima![]()
Mare vidjet ces kako ce sve biti skolski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vjerujem u uspjeh
i svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Majica naša![]()
![]()
![]()
tikica_69, baš si nastradala, nek' bude uskoro bolje, zapravo skroz dobro! Bravo za protokol i 1.d.c.
![]()
AuroraBlu, s dobrim vijestima na sunce ..![]()
Evo i mene, primam štopericu večeras u 21 i preksutra punkcija. Danas u Vinogradskoj nikome nije ulovljena j.s.bile su 2 curke isto u prirodnjacima. Tako da se ne nadam ničem, ali dobro. Folikul je jutros bio 18 mm, i tko zna, možda i ja već sutra ovuliram. Tiki, dobro si rekla, sve mi se čini da bi bilo sigurnije da sam štopericu primila još jučer, na 12.dan.
Nego, Vikki je najbliže našem cilju, čini mi se :D
Svim curama![]()
vikki bude uskoro, al ne baš sad![]()
moja "pamet" (skraćena verzija-što se jede više kolača, pamet se više raspoređuje) malo boli, al dobro sam ubola, Aurora, ti se šminkaš s trbuhom![]()
za Shanti i za sve ostale
Mare, ne šminkam se s trbuhomIšla sam prijateljici zubarici na pikicu, tako mi ju je lijepo dala da nisam ni osjetila ubod. Ti si sama sebi straga? :shock:
Sad samo da izdržimo do punkcije![]()
Zna li neko kakvi bi trebali biti simptomi pred punkciju? Kao pred ovulaciju ili ne? Ponekad mi tako fale tu stručni odgovori, čekamo do sutra.
cure![]()
Mene ti pred prošlu punkciju nije ništa posebno ni probadalo ni bolilo, samo me pritiskalo na sve strane, nisam mogla spavati na trbuhu.
Nisam, debeli minus 8)AuroraBlu prvotno napisa
Više sreće tebi![]()
Cure![]()
Možda nikakvi, kako kome. Ja općenito nikad nemam nikakve simptome :/mare41 prvotno napisa