Evo, postim već treći dan.... danas za ručak planiram samo domaće jabuke, pa nastavljam s postom.... inače, odlučila sam se na povremene postove jer, iako sam makrobiotičar, nužno se s vremena na vrijeme moram očistiti od škroba nakupljenog u meni koji izaziva u meni bolesti (rijetko, ali izaziva - plaća se danak)....

Ne osjećam potrebu za jelom ama baš nikakvu.... okružila se knjigama radi potpore jer znano je da su knjige oduvijek bile najbolji učitelji... u zadnje čitam Ehreta: http://shop.knjizaranova.hr/products...-zdravlja.html i Tollea pa imam motivacije!

Inače, mislim da, bez obzira kojeg prehrambenog usmjerenja bili, svi skupa previše jedemo.... samo da Amerika i Europa smanji unos hrane, bilo bi je dovoljno za cijeli svijet, uključujući i pregladnu Afriku...gdje tisuće djece dnevno umire od gladi....
iUvjerena sam da post održava tijelo i um zdravim, s tim da on ne treba biti prekomjeran. Nakon posta škrob (tijesto, krumpir, kruh....) mi uopće ne paše.... nakon dužeg posta uživam u voću iako se često tjeram da ga jedem...
Toplo preporučam knjižicu Ehreta (koja košta samo 20kn) i svijet posta će vam se učiniti puno logičnijim i jasnijim....

Zdravi bili!