-
Odbijam na ovako lijepom topicu biti usmjerena na ispravljanje negativnosti jer se tako dobro osjećam, sada već nakon 4 dana posta, da mi je sada sasvim suludo pregovarati....
Ehret je sam svoj znanstveni dokaz... voditelj klinika za post koje je znanstveno tijelo odobrilo!
On sam je bio pokusni kunić za sve ono što je poslije implementirao, a ne ne-znam-koje-kakvi znanstveni inžinjerići koji su vršili sve pokuse isključivo na drugima! Tako da je tu već sam taj etični odnos spram sebe i drugoga uzrokovan mnogim duhovnim pročišćenjima, koji neminovno, i opet znanstveno dokazano, idu ruku pod ruku s fizičkim pročišćenjima.
.................................................
Nikada post ne treba shvaćati neozbiljno....nakon perioda od tjedan dana, ako nemate stručno vodstvo, ne smijete provoditi dugotrajniji post na vodi.
Također, informirala sam se... ne-negetarijanci mogu slobodno na post bez ikakve posebne pripreme, ali taj će im post teže "pasti".... prvih 3 dana bit će loše raspoloženi, uvenuli, bez energije, tromi, agresivno gladni....znači, imat ćete intenzivnije simptome što više u sebi budete imali "loše hrane" tj. one hrane koja u tijelu izaziva sluzavost koja se dužim postom, potpuno pročišćava iz tijela.
Dok će vegetarijanci i makrobiotičari (pri tom ne mislim isključivo da se svi vegetarijanci hrane kvalitetno) imati blaže simptome....pa recimo, poput mene od prvoga dana sve će teći glatko jer nisam u tolikoj mjeri puna škroba koji se inače jede svakodnevno u prekomjernim količinama (jaja, brašno, bijela riža, krumpir, riba, meso, mlijeko....)...
Važno je tijekom posta biti na laksativnoj hrani...znači, što češća probava - to bolje... -------> to veće čišćenje!
Nisam zabrijala, ali fakat uživam u tome....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma