Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
Stvarno ne vidim u čemu je problem napisati samo istraživanje? Mora li se baš uvijek istaknuti znanstveno istraživanje (iako niti je objavljeno u ijednom znanstvenom časopisu niti je provedeno na reprezentativnom uzorku, niti je po ičemu znanstveno).

I zanimljivo anchie da ti nije nimalo zasmetao izraz "znanstveni inženjerić" ni upitna moralnost nas koji ne istražujemo na sebi samima
No dobro...

Abonjeko, sigurna sam da su obavljena istraživanja koja spominješ, ali ja s njima nisam upoznata niti sam nutricionist pa te stoga neću u ništa uvjeravati.

Preosobno shvaćaš cijeli post i već se predugo time ovdje bavimo....moj problem je bio u tome što si reagirala na nešto što ne znaš.... kako znaš da istraživanje nije "objavljeno u ijednom znanstvenom časopisu niti je provedeno na reprezentativnom uzorku, niti je po ičemu znanstveno"???? A iza toga sama kažeš kako si sigurna da su istraživanja obavaljena, ali s njima nisi upoznata....
Nadalje, izraz "znanstveni inžinjerić" sam ti objasnila poviše u postu... mislila sam na znanstvenike s upitnom stručnošću.... niti u jednom trenutku se zaista, ali baš zaista nisam referirala na tebe jer ja zapravo i ne znam što si ti zapravo!
Istraživanje na sebi samome sam itekako podvukla jer "lako" je biti znanstveno utemeljen kada radiš "u rukavicam" tj. na drugome, ali kada se istraživanje vrši na samome sebi to je već daleko jači dokaz i pokaz s kakvim znanstvenikom, u području prehrane dakle ovdje govorimo da ne bude bilo zabune, se mi ovdje susrećemo...

:::::::::::::::::::::::::::::::

A da se sada malo prebacimo na post???

Danas, nakon 4 dana posta sam pojela šačicu blitve na mslinovom ulju.... taman mi je nekako to trebalo!