-
LEA nam je stigla
U čet.10.12. bila sam kod gin na pregledu.Sve normalno,otvorena 1,5 cm.Otišla sam kod frizerke na šišanje kako bi kad se odluči beba doć da imam kraću kosu.Super me ošišala.
Navečer oko 9 počelo nešto boliti,pratim kad ono svakih 10 min.Oko ponoć kažem mužu ajmo mi krenuti za Pulu pa makar otišli bez veze.Javili roditeljima i kranuli prema ipsilonu kad tamo policija zatvorila cestu jer je prolazio kamion koji je zauzeo obe trake.MM njima da moramo proći jer da mu žena mora roditi.Oni nama da idemo,ali kad su vidjeli da nemožemo proći uplili su rotac.svjetla i rekli nam da ih slijedimo.Kao u filmu kamion se pomakao policija je prošla a mi za njima.Osjećali smo se tako važno.
Kad smo došli do Pule i bolnice odahnuli smo jer nas je kiša pretila cijelim putem.U bolnici su mi uzeli podatke priključili na ctg i odlučili da ostanem a MM poslali kući.U sobi sam bila s Lenom iz Poreča i zajedno smo se hrabrile i prodisavale trudove.
Ujutro trudovi sve jači oko 8 na viziti otvorena 7 cm te mi probušli vodenjak.U 9 trudovi uhh jaki.Dali mi dozvolu da nazovem muža da dođe.U rađaoni boli,čekam muža a in tek u 10 stigao.Trudovi sve jači ja ludim,vičem od bolova i molim ih da mi daju bilo šta.A oni meni da je kasno jer da beba samo što nije izašla te da stišćem.
Otvorena sam bila i više nego je trebalo,glavica se vidjela a ona nije htjela van.Škarama reznuli uzali su famozni kivi (vakuum),primalja pritisnula trbuh,a stisnula zadnjim atomima snage i cura izlatila kao iz topa :D Bilo je 11.45. Moja Lea teška 3590 g i duga 48 cm.
Oprali su ju i obukli te nas pustili s njom.Gledali smo ju,ljubili i mazili.
Primalja je potom došla i odvela MM i Leu a mene je dr.šivao.Nije me ništa bolilo i brzo je bilo gotovo.Vratio se MM i moja srćica,njega sam pozdravila i mene i moju sreću su odvezli u sobu.
U pon smo mogli doma.Vani je počeo :shock: snijeg padati i pratio nas je sve do kuće.Snijeg u Istri rijetko pada.
To je moja kratka priča.Pusa svima.
-
-
Cestitam
-
-
čestitam ti od srca
-
mala nado, vrlo učinkovito kazivanje. Uživajte u ovim prazničnim danima!
-
-
Mala nada, čestitam :D :D :D
-
zivjela jos jeda mala istrianka
-
lijepo..
čestitam! sretno, Lea!!!!
-
cestitam
:D
-