Quote Originally Posted by MamaFrajerica
molim za malo istine, ne demagogiju, teoriju, savjete, zanima me kako se vi nosite sa čarima odgoja svoje djece, što kad ne znate što napraviti, ili ćete mi reći da znate uvijek?
Dobro došla...
Naravno da ne znam...učimo svi troje i rastemo skupa svi troje. Mislim da nema roditelja koji ne napravi pokoju grešku ili da kojiput ne pukne...no bitno je uočiti te svoje greške i potruditi se ispraviti ih...Nećeš ni u jednoj knjizi pronaći recept za idealnog roditelja...možda pronađeš načelne smjernice...pokoji svajet...ali nema jedinstvenog recepta za odgoj djeteta...jer je svako dijete i svaki roditelj osoba za sebe...Neću ti pisati ne po guzi jer vidim da i sama znaš kako je to samo iskazivanje naše nemoći i kako se na kraju krajeva nakon toga svi osjećamo jadno...
I mene je moje dijete pitalo što čitam pa kad sam joj rekla da čitam knjigu kako bi joj bila bolja mama odgovorila mi je da mi to ne treba jer sam ja njoj najbolja mama na svijetu... i to je nešto što me tjeralo biti još boljom..(ok čitala sam noću jer mi nije dala čitati preko dana )