E ovako drage moje rode ..Trudni smo 10 tjedana .. bože me sačuvaj cjelodnevnih mučnina , ali sve su to čari
Imam okrenutu maternicu .. prema kralježnici
.. ona bi se tjekom trudnoće morala ispraviti u normalan položaj .. no ni nako 10 tjedana , nikakvi pomaci nisu vidljivi
Jučer sam bila kod ginića na redovitom pregledu i rekao mi je da spavam na trbuhu ,( što mi nikako ne odgovara) , da maternica "klizne" prema naprijed. Dali koja od vas ima slična iskustva? Bojim se da bebica ubrzo nece imati mjestu
:? :? Kakva su vaša iskustva??

Trudni smo 10 tjedana .. bože me sačuvaj cjelodnevnih mučnina , ali sve su to čari
.. ona bi se tjekom trudnoće morala ispraviti u normalan položaj .. no ni nako 10 tjedana , nikakvi pomaci nisu vidljivi
Odgovori s citatom
.. al me iznenadilo ovo ležanje na trbuhu .. inače spavam na boku i tako mi najviše odgovara .. ovako mi ruke utrnu .. prsa me bole .. ma koma!! A jesi imala kakve bolove u kralježnici ili slično?? jer ja imam .. upravo kad legnem na trbuh .. BDV , Ruža , je već jesam trudna
još samo da nema tih cijelodnevnih mučnina , bilo bi mi super :/
a već nam je 15-sti tjedan ..Upravo sa se vratila od ginekologa sva histerična i neznam što da radim Rekao mi je da ležim na trbuhu (a ležim već 2 mj i maternica se ne okreće) , daljnja procedura , ako se ne okrene je RUČNO OKRETANJE MATERNICE ... na sam spomen toga se naježim cijela!!!!!!!!!!!!! Dali netko ima iskustva sa okrenutom maternicom ili ručnim okretanjem ?
želim sretan i blagoslovljen Božić