monax, izbušiš li repice na vrećici da para može van ?
a moj Novi "potamari"apricot prvotno napisa
btw, ja vrecicu zatvorim tako da ostane velika rupa i ne busim nista. znaci, na onu poslednju zakacku, i lepo prstom namestim rupicu.![]()
Ja nisam nikad pekla u vrećici, ali sam jela par mjesta. Nije mi se svidjelokinder prvotno napisa
Možda nisu bušili te rupice :/ pa onda nisam ni probavala peći u njima.
Ja eventualno zamotam u foliju ali ostavim sa strana rupe za protok zraka.
Ispeče'l ti taj batak, tako mi je ah na njega, u malo ga nisam juče kupilaapricot prvotno napisa
![]()
I mi smo vegetili, no ja više ne vegetim, a moja mama i sveki vegete uredno i dalje![]()
Od čega su te vrečice za pečenje i koliko je zdravo iz toga jesti?
Ja si ih već odavno planiram kupiti, ali me frka![]()
i ja se to pitam; ne mogu si zamisliti da mi se nešto u toj plastici, na tolikoj temperaturi, peče, a da plastika baš ništa ne otpustibibai prvotno napisa
imam ih ja negdje doma, kupila prije par godina, ali ih ne koristim, jer mislim da to nije zdravo
neću ništa u PVC stavljat na toliku temperaturu :/
Ispekoh, ispekoh...Strobery Shortcake prvotno napisa
20 minuta na svakoj strani otklopljeno (na 200), zalila vodom i još jedno 40 minuta poklopljeno (na 170).
Preukusno je bilo, jednako sočno kao i u Zepteru.
A nisam morala prati pod 8)
to sasvim sigurno nije PVC, PVC je termoplast i ne podnosi temperature. mislim da je nešto srodno teflonu, a nek digne ruku tko ne koristi teflon.andrea prvotno napisa
Mislim da je peći u aluminiju puuuno nezdravije nego u vrećicama, jer se trudnicama ne preporučuje da jedu hranu omotanu folijom, ali zato glasam za vatrostalne posude. Zasad.
OT, Maxime, postaješ moj kulinarski guru...![]()