Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: kolijevka-košara

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno kolijevka-košara

drage mame,
    moja prijateljica će uskoro postati mama.ona i suprug su kupili gotovo sve za bebu osim-krevetića.u velikoj su dvoumici.naime;u centru adax u zagrebu vidjeli su nekakvu košaru kolijevku bež boje,onako lijepo izgleda kao iz crtića(ima baldahinu gore itd) :D ona je zapela da kupe to,međutim dvojba su joj to što ta kolijevka nema madraca i to što navodno beba može spavati u njoj dok ne postoji opasnost pada do cca 7.mj djetetova života.ima li tko iskustva s košara-kolijevkom?iskusne mame,biste li preporučile kupiti krevetić ili kolijevkicu?
    unaprijed hvala za svaki savjet i iskustvo

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Apsolutno nepotrebno. Lijepo izgleda, ali po meni je bacanje novaca. Bolje uzeti krevetić, po mogućnosti da mu se prednja ogradica može skinuti, tako mi spavamo. Krevetić je do našeg kreveta, ogradica skinuta, maleni spava u njemu, a šefica između nas, i svi spavamo zajedno :D

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

koliko sam shvatila prijateljicu ta kolijevkica košta oko 16ookn a kfrevetići od 100 do 2,5oo tisuće kuna.izgleda lijepo to je valjda mamac

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moj je najstariji imao krevetic(u kome nije spavao)a kolevku smo dobili.
    Toliko se navikao na ljuljuskanje,da se vise nikako drugacije nije mogao uspavati,tako da smo ga u tome uspavljivali do godinu dana,pa ga premestali u krevetic kad zaspi kad se samo setim...
    Inace,krevetic je bolji,i jeftiniji a kosara izgleda bajkovito,kao iz Disney crtanog filma

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Dragonfly prvotno napisa
    Bolje uzeti krevetić, po mogućnosti da mu se prednja ogradica može skinuti, tako mi spavamo. Krevetić je do našeg kreveta
    Potpisujem. Takav aranžman je spas. Ne mogu zamisliti da bih po noći morala ustajati...

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Koljevka mi je nepotrebna glupost i da mi je bar netko rekao da je nekupim dok sam bila tr. Preko 1000 kn, a dj se ni nevidi unutra. Ako baš moraš kupi si onu s rešetkama da vidiš šta se dešava sa bebicom unutra. Naš miško spava s nama, a koljevka držala jastuk za dojenje da nepadnemo s kreveta.

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj grom prvotno napisa
    Citiraj Dragonfly prvotno napisa
    Bolje uzeti krevetić, po mogućnosti da mu se prednja ogradica može skinuti, tako mi spavamo. Krevetić je do našeg kreveta
    Potpisujem. Takav aranžman je spas. Ne mogu zamisliti da bih po noći morala ustajati...
    jos jedna.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Krevetic , definitivno je bolja opcija.
    Spavala sam u koljevci pod baldahinom i s volancicima cak prva tri mjeseca , a onda je mama zakljucila da je krajnje opasna ,neprakticna i nepotrebna te je zauvjek istjerala iz kuce.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

krevetić kojem se skida prednja ogradica, tik do našeg kreveta i kod nas,

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moja starija sestra je kuplila koljevku. jer to super izgleda, i je predivno je , svog klinca je prebacila u kinderbet s nekih cca. tri mjeseca. ja sam dobila istu i oboje klinaca su presli u kinderbet s tako tri-cetri mjeseca. u medjuvremenu koljevka je kruzila i vec je brdo klinaca odspavalo u njoj. roditelje ona cini nekako sretnijim jer je romanticno i lijepo, ali moram priznati da je daleko od funkcionalnog. mozda u pocetku dok su male bebe, da se ne gube u prostoru.
    sve u svemu ja ne bi kupila, jer tih xy kuna, koje bi me cinile sretnim par mjeseci po meni se ne isplati. sad je samo pitanje da li roditelji si mogu priustiti tako skupu investiciju za par mjeseci.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala vam svima na savjetima,jel ima tko baš tu kolijevku?iz adax trgivine(vidjeli su je u maksimirskoj u zagrebu) to je u biti košara više nego kolijevka.škodi li bebi spavanje bez madraca?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Naša curica spavala je prvih 2,5 mjeseca u pletenoj košari tzv. moses basket od Lollipop Lane-a i ponovno bismo tako! Ima madrac ali tanki (nije to pravi madrac kao u kinderbetu) ali mislim da za tako lagane bebe to nije problem. Osim što smo pali na dizajn, čitala sam da je skroz malim bebama ugodnije u manjem prostoru, a još jedan faktor nam je bila i mobilnost - košara ima stalak koji se lako sklapa i može se prenositi iz sobe u sobu, na balkon ljeti, terasu, vrt, s nama je putovala i na more kad je beba imala 6 tjedana. Ima ih u Prenatalu i u Bušiju u Ljubljani, oko 700 kuna su, i u prosjeku bebi služe za prva 3 mjeseca (a mi se nadamo da će nakon ove služiti još kojoj bebi )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •