Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: kako do sponzora!?

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno kako do sponzora!?

Jeste li ikada poduzimali kakve akcije koje su zahtjevale traženje spozora za financiranje i ako jeste kako ste ih pridobili!?
    Ja pokušavam pridobiti sponzore kako bi uredili dječi parkić i ne nalazim na neki zamjetni odaziv, pa me zanimaju tuđa iskustva!
    Mi smo mali grad, iako turistički nemamo jedan pošten parkić, samouprava je troma i uvjek bez love za takve projekte i ja eto uzela stvar u svoje ruke. No početnički entuzijazam je počeo padati!
    molim savijete!
    hvala

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

taj put je dug i trnovit, ponekad ti se čini da je to sizifov posao... od 10 molbi - na 9 obično dobiješ odbijenicu, a deseti razmišlja

probaj prikupiti radnu snagu (roditelje) da nešto sami napravite, pa opet kreni u akciju, no ovaj put navedi koliko vas je uključeno i što ste napravili (npr. raskrčili teren, ili nešto slično)...

ja sam puno puta bila u toj koži - no puno puta sam i uspjela. u nekom trenutku - stvari se jednostavno pokrenu.

ne odustaj!!

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

probaj prikupiti radnu snagu (roditelje)
    Večina roditelja je rekla da bi rado donirala 100 kn, pa sam u pregovoru sa lokalnim supermarketom da postavi kutiju u koju bi išli prilozi!

Ono što me je stvarno ubediralo su cijene; jedan obični vrtuljak 7000kn, mala maketa drvenog vlakića 11000kn :shock: Mislim da bez "velikih igrača" nećemo puno napravit!
    Lokalno brodogradilište se je ponudilo da sami nešto izrade, prvo sam se smijala tome, al sad ozbiljno o tome razmišljam!

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moraš obići sve firme u blizini (bolje osobno nego slati molbe i pisma) i reći da ćeš/ćete (u ime sve djece i roditelja) biti zahvalni i za najmanji prilog (i tu odredi neku cifru - npr. 1000kn)

ako postoji radio u mjestu, pokušaj dogovoriti s voditeljima da malo o tome diskutiraju, ili da te pozovu u emisiju

kutija u supermarketu isto je dobra ideja

ja sam sudjelovala prije 2 godine u nečem malo većem i bilo je strahovito iscrpljujuće
    na kraju balade, kad smo vidjeli što smo postigli, silno sam bila ponosna i vrijedilo je svake sekunde slobodnog vremena oduzetog od djeteta i muža
    ali, ne bih to više ponavljala na taj način
    možda, nekad kasnije u životu kad su djeca veća...

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj printemps prvotno napisa
    Lokalno brodogradilište se je ponudilo da sami nešto izrade, prvo sam se smijala tome, al sad ozbiljno o tome razmišljam!
    ovo je odlična ponuda!
    vidi što konkretno nude pa onda dograđuj ideju.

sretno!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A što je sa gradom/općinom/županijom? Ima li njima traga i glasa?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

fotkaj igralište i priloži dopisu.
    zapravo, fotkaj klince kako se igraju na lošem igralištu.

javi se direktno proizvođaču tih sprava i napiši kako ćete opremati vlastitim sredstvima, vjerojatno ćete dobiti neki popust.

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    A što je sa gradom/općinom/županijom? Ima li njima traga i glasa?
    Kad sam spomenula da bi započela akciju, još prije nego sam spomenula da bi išlo preko sponzora; "znate to košta puno..." tako da ću probat još poslat dopis drugim večim gradovima pa možda se oni smiluju u ovo predblagdansko vrijeme!

javi se direktno proizvođaču tih sprava i napiši kako ćete opremati vlastitim sredstvima, vjerojatno ćete dobiti neki popust.

Sprave koje su trenutno tamo(tobogan, potrgana klackalica i nekakva penjalica ak se može opče tako nazvat) je član gradskog kotara dobijo besplatno tj. nečiji otpad.

Napisat ću članak za lokalne internet portale, probat ću sa radijo stanicom, ići ću u lokalne firme al slat ću i mail-ove većim firmama u zemlji, pa ćemo vidjeti šta će biti od svega toga!
    javim ishod!
    hvala

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

konzum odnosno agrokor je imao posebno akciju izgradnje upravo djecjih igralista diljem zemlje, probaj se njima javit, mozda to jos uvijek rade

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jeda=jedna

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

več poslala prijavu. al neznam da baš spadamo u ovu grupaciju jer to su humanitarni projekti!

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

P.Z. auto, odnosno Volkswagen ima poseban projekt izgradnje i opremanja dječjih igrališta na obali i na otocima.
    NJih svakako kontaktiraj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •