Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Sto preporucate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Sto preporucate?

Mi smo zapocele s dohranom, ali imamo problem u ovo zimsko vrijeme.. Npr.. nemamo domacu mrkvicu, brokulu, i sl. povrce.. Mogu otici na trznicu ali i to nije 100% provjereno. Povrce i voce iz trgovackih centara mi je najzadnji izbor.. Ili mislite da je bolje kupiti kupovnu kasicu iz bio uzgoja?

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja bi rađe kupila mrkvicu na tržnici, nego bilo što gotovo.
    Pa što nemate nekakav eko štand ili trgovinu u blizini?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ne, bas nista..

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi rađe sve sa tržnice, nego kupovne kašice

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

slažem se sa curama,da radije kuhat nego kupovna kašica, al čisto subjektivno jer moj mala ni neće ništa od tih gotovih kašica Inače radim u nabavi jednog trgovačkog centra i mogu provjereno reći sljedeće: Većina voća i povrča je uvoz (italija i španjolska većinom) te jedan manji dio je hr.dobavljači.U principu,ako već moraš kupit u trgovačkom centru, pored naziva svakog artikla po pravilniku se mora nalazit i zemlja porijekla robe,tako da vrlo jednostavno možeš saznat koji je artikl domaći a koji ne. Što se tiče tržnice,(ne znam od kud si) al konkretno zagrebački placevi većinu proizvoda kupuju na Zelenoj tržnici-što je opet,većinski uvozna roba. E sad, mislim da je onda što se placa tiće bolje eventualno kupovat na "manjim" štandovima,robu koja je izgledom "manje lijepa" jer je veća šansa da je domača.Dakako probaj i kupit sezonsko -sad su jabuke ,kruške,buće.. i tako to,nadam se da sam koliko toliko pomogla

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •