Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: uputnice hitno!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno uputnice hitno!!

cure trazila sam i nisam nasla gdje o tome pisete........sutra idem po svoje uputnice za konzultacije za mpo...pa me zanima trebam li sta naglasiti ginicki ili ne....mislim trebali koja sifra posebna .da pise na uputnici.......treba mi uputnica za pregled i ultrazvuk.....odgovor jos veceras plizz

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Samo ćeš tražiti uputnicu za pregled za Sv.duh (ako se ne varam tamo ideš?) i sestra kod moje dr imala je i točan naziv odjela te su sami obavili sve bez da sam i vidjela dr. Na uputnici mi je stojala šifra N97! Uputnicu za uzv nisam trebala.

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I da zaboravila sam ti reći nije uopće bilo pregleda, samo smo razgovarali o mojim papirićima, tj. što sam do sada već obavila i što mi fali!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

samo joj tako i reci, da si se odlučila za mpo i da trebaš uputnicu za pregled i uzv. ja se ne sjećam da mi je ikad pisala nekakvu šifru koja bi bila specifična. ne bi trebala imati problema. sretno!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jao cure kako ste brze
    ma ja ona vec je upoznata sa tim pa valjda zna svoj posao sta ce pisat.....reko da nema kakva sifra.... a ona da ne zaboravi...oki

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Za šifru ne brini ,mora pisat antisterilitetna ambulanta "OB" SV.Duh,to moj gin nije znao :shock:

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ne mora pisati, meni nije nikad, a svaki put su uzeli uputnicu.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hmmmmm....a mene prošli put pitala zašto ne piše... kaj moj dr. ne zna gdje me šalje??

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma pusti ti sestre šta pričaju bezveze, dovoljno da piše kontrola, pregled il šta već treba, zašto su mi uzele onda ako to nije to?
    Uostalom trebala sam svaku tražiti nazad jel me nikad nije pregledao, a uputnice naplate.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    ma pusti ti sestre šta pričaju bezveze, dovoljno da piše kontrola, pregled il šta već treba, zašto su mi uzele onda ako to nije to?
    Uostalom trebala sam svaku tražiti nazad jel me nikad nije pregledao, a uputnice naplate.
    tako je imaš pravo,a bome ni mene još nije pregledao :/ a kolko čujem za konzultacije sad treba i pisat na uputnici UZV ja sam već svašta gore obavljala al do pregleda i UZV-a nisam još došla...sve mi tu nešto smrdi... :shock:

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a bas ... za uputnice uzmu novce a pregled i ultrazvuk šipak....bezobrazno malo..

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni je prekipjelo kad me nije pregledao ni nakon operacije koju je on napravio.Došla za mjesec dana na kontrolu i on me samo pitao kako sam.
    A nije nikad ni prije toga.Onda sam rekla dosta i preselila se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •