Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kukovi-dijagnoza 1 b

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno kukovi-dijagnoza 1 b

nisam uspjela naci savjet da li treba siroko previjati dijete s tom dijagnozom pa ako mi netko moze pomoci..curica je rodena u 8 mjesecu,sada ima skoro 4 mjeseca , i zbog vrucine je nikada nisam siroko povijala pa mi je zao sada muciti s tim silnim pelenama ako nema potrebe. dr. je rekla da je nalaz uredan al da isto je previjam jos 6 tjedana. na nekim drugim forumima vidim da za tim nema potrebe,al isto ja vama najvise vjerujem)hvala...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja bih ipak radije pitala drugog doktora, ako nisi sigurna u ovog, nego tražila mišljenje na forumu.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa
    Ja bih ipak radije pitala drugog doktora, ako nisi sigurna u ovog, nego tražila mišljenje na forumu.
    Mislim isto ovako, bolje pitati još jednog stručnjaka.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I ja bih potpisala Mrvnu!

Iako, meni iskreno nije jasno to široko povijanje jer to samo kod nas doktori preporučuju. Koga god znam da je u stranim zemljama i da je doktorima spomenuo široko povijanje ili doveo tako povijeno dijete na pregled-doktori su se redom iščuđavali da šta to rade s djecom :/ Ali to je već druga priča...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hvala svima...ma zato i pitam ako je netko imao tu dijagnozu pa nije siroko povijao jer cesto nasi dr. imaju malo starije metode...sestra zivi u njemackoj i kad je dovela sina tako povijenog pitali su je jel iz turske(inace je tamnoputa .....

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nama su na prva dva pregleda rekli da je sve ok. Poslije kad smo išli privatno jer je pedijatrica otkrila problem nalaz na desnom kuku je bio 1b i doktor T. često spominjan na forumu nas je pitao jel smo nosili remenčiće ili abdukcijske gačice, ja sam rekla da nismo jer je rečeno da je sve ok, on je reko da je sad kasno, ali da je trebalo barem široko povijat.

No nama su na fizikalnoj zbog drugih problema pokazali kako preko noći povijat široko samo tu nogicu i slijedeći nalaz UZV je bio uredan.

Ja bi svakak široko povijala i tražila drugo mišljenje.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma poci cu jos negdje ...a tako sam i mislila..nocu je povijati siroko dok ne cujem 2. misljenje....hvala...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •