Ovih dana moram kupiti dva komada kidfix sjedalica no ne da mi se previše lutati okolo pa molim frišku i provjerenu info gdje su viđene i koliko koštaju?
Ne da mi se ići u Brežice pa bi ih radije ovdje kupila.
Ovih dana moram kupiti dva komada kidfix sjedalica no ne da mi se previše lutati okolo pa molim frišku i provjerenu info gdje su viđene i koliko koštaju?
Ne da mi se ići u Brežice pa bi ih radije ovdje kupila.
jesi pitala u fun4mum? to ti je blizu, a ako i nemaju možda mogu naručiti.
Ma nisam još nigdje pitala, ovdje prvo pitam.![]()
Naručivati mi se ne da, ne želim čekati i načekivati ne nešto stigne. Isti dan kad dovezem novu makinu doma hoću otići negdje (pa makar na kraju i u Brežice) i dovesti se doma sa sjedalicama.
Kika, ali možda moraš pričekati jer ih nemaju uvjek u trgovini.
prošli tjedan u Kiki nije bilo niti jedne
razmisli si za Brežice jer za 2 stolca ušparaš barem 400 kn
Nazovi KIKU i provjeri jesu li možda dobili. Danas iza 18 sati imaju popust 10%.
Zvala sam sve po redu i nema ih nigdje. :/
U Kiki ih očekuju ali ne znaju kad, za tjedan, dva i koštat će 1590 kn.
Fun4Mum nema i neće ni imati.
Baby media ne drži Romer.
TL nema.
Brežice, here I come.![]()
Update i pitanje:
Kupila sam kidfixice u Brežicama i uz sjedalice su bila prikačena neka dva komada plastike, dva u svakoj sjedalici. Ne kužim čemu to služi, je li to neka zaštita za onaj metalni dio koji se utakne u isofix sustav auta? Vidim na slici iz brošure da je metalno utaknuto u auto bez te plastike gore.
Uopće mi nije jasno.
to su pretpostavljam one zaštite za sjedalo. uguraš ih između naslona i sjedala i zakvačiš ih za ISOFIX alke. služe kako se guranjem ISOFIX mehanizma ne bi oštećivala presvlaka sjedala.
Aha. A jesi ti to stavio? Mislim, sasvim mi je dobro i bez toga.
Barbi, koliko je koštala sjedalica ? i mi smo u potrazi za većom
Nama su rekli da će u King Crossu Baby media (ili kako se već zovu) od početka prosinca imati Romerove sjedalice. Dakle, i kidfix. MOžda da nazovete dućan i pitate?
jesam, jer imam kožu na tom dijelu pa da se ne guli, ali kad sam kod tate montirao bilo je potpuno nepotrebno jer je razmak bio sasvim dovoljan.Barbi prvotno napisa
Sanela-Naja, kupila sam dvije, jedna je bila 195 EUR, druga 209 EUR, razlika u cijeni je zbog različitog materijala navlake, jedna je Classic a druga Trendline ili tako nekako. Htjela sam da pašu jedna uz drugu pa mi je bilo dosta teško to iskombinirati sa ponuđenim dezenima. Dobro, to su sad stvarno finese.![]()
Daddy, stavila sam ipak te plastike da se MM ne buni, isto je koža na sjedalima pa ajde. No i plastike sam morala pošteno nagurati i stoje baš pritisnute uz sjedalo pa mi se čini da bi mogla i ta sama plastika kožu izgrebati.... briga me uglavnom.